Eve Online > NoobGarten

Battleship vs Fregata

<< < (4/4)

Precelek:

--- Cytat: glass_walker w Listopada 04, 2010, 14:19:34 ---Niestety poległem, a tym większy wstyd, że załatwiły mnie fregaty Angelsów. Trochę żal mi mojego Maelstrom (będzie ze 150 mln w plecy)  :'(
Muszę stwierdzić ze smutkiem, że brak balansu statków w EVE, na wszystkie statki najlepsza do bicia jest fregata, jest w stanie zniszczyć małe, średnie i duże (no może po za Destroyerem), albo twórcy gry wymuszają na siłę współpracę między graczami- choć z drugiej strony była to misja LVL4 z minusowym quality.

Moim zdaniem walka w EVE to porażka. Trzeba zając się czymś innym. Niestety nie mam pomysłu- czym.
Piratem nie zostanę- nie czerpię z przyjemności zabijania innych graczy (oczywiście nie mówię tu np. o grach typu Battlefield).
Górnikiem- też nie, trochę to nudne, a poza tym zbiera się surowce, wymienia na ISK-i i .... no właśnie co później z nimi zrobić?
Thug-iem od bicia- też nie.
Zostaje jeszcze eksplorator (właściwie zacząłem rozwijać nową postać w tym kierunku, ale potrzeba około 3 miesięcy, żeby cokolwiek potrafić )- tylko, czym tu się zajmować- znajdę wormhole i co dalej?

Pomóżcie znaleźć mi powód do grania w EVE- dzięki :)

--- Koniec cytatu ---

pvp i racenie w null :)

Templar Brave:

--- Cytat: Precelek w Listopada 05, 2010, 10:59:09 ---
pvp i racenie w null :)

--- Koniec cytatu ---

zwłaszcza racenie...  ;D

Zawsze pozostaje piwo, ventrillo/ team speak , i radosne krecenie kamera w stacji. Tylko malo dochodowe..ale tez nieduzo kosztuje..;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej