Eve Online > NoobGarten

Air show lv1 5/5

(1/2) > >>

eMDeZet:
mam maly problem z misja lvl1 "air show" mianowicie:
nowe beacony sie nie pokazuja.
ukonczylem 2/5 i 5/5 powinna byc taka sama misja, latasz od beacona do beacona ale tu podlatuje do pierwszego i nastepny sie nie pokazuje! probowalem (chyba wszystkiego) latalem po arenach, warpowalem z powrotem do stacji nawet przylecialem innym statkiem i nic, sprawdzalem tez w google i owszem jest info o misji ale nic o tym ze cos z nia nie tak. Wychodze z zalozenia ze pewnie cos pomijam ale nie mam pojecia co jesli jest ktos kto mogl by pomoc bede wdzieczny.

Doom:
Czasami becony (rzadko) działaja jak warp gate. Po kliku na nim pojawia ci sie okienko operacyjne jak w drabince, podlatujesz na dystans aktywacji i wio

sc0rp:
misja air show jest zabugowana od lat, otworz petycje GM zalatwia sprawe w ciagu kilku minut.

eMDeZet:
Pomysl z Beaconami niestety nie zadzialal, napisalem do GM opisalem cala styuacje, i minelo kilka dni i ZERO odzewu. Nie wiem jesli stwierdza ze jestem 'noob' i z misja wszystko jest ok to dadza mi znac zebym sobie sam radzil czy poprostu olewka i bez odzewu tak jak jest to w tej chwili?
Z drugiej strony to juz tego standa od agenta az tak bardzo nie potrzebuje od kilku dni robie lvl2 wiec 'wathever'.
Dzieki za pomysly, info i szybka odpowiedz!

Doom:
Niestety czasem z petycjami tak jest że utykaja w.... no gdzies sie zawieruszą. Jak sie bedzie kończył termin to chyba z automatu dostaniesz jakieś info z pytaniem czy kontynuować
Pozatym jednak zawsze odpowiadają

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej