Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (189/202) > >>

Ranshe:
HE MAD, ale trzeba mu przyznać, że trochę sensu w tym jego poście jest.

Trefnis:
sorki za jezyk ale inaczej sie nie da, ale pierd***** platfusek

nc. zyje ze sprzedazy iskow, lol
na 100% sa w sojuszu jednostki ktore tak robia, w kazdym sa
ale mowic ze nc. zajelo teraz tribute zeby w rl zyc z iskow to poprostu lol

moze tego nie pamietasz ale tri mialo juz kiedys swoj kawalek space, i to bogatego wtedy, z prometami i dyspro,
wybudowali wtedy jedna z wiekszy flot capitalowych/supercapitalowych i jak to sie skonczylo ??
kompletna nuda, emo w ally, zlamaniem nipa z nc i rozpadem na tri mkX i pl

nie widze teraz zadnej roznicy, sam fakt ze nc tyle sie utrzymalo to zwykla anomalia
ale jesli faktycznie myslisz ze to juz koniec gry
can i have your stuff ??
[admin]EKHEM
Domm[/admin]

Nitefish:
Bo Platfus pewnie w zaciszu ciepełka komputera ogryza ołówki pisząc posty na centrali jako "Platfusek", którym tak na prawdę nie jest. To jedyne na co go stać. Być może jest tchórzem, może etatowym trollem, a może jego prawdziwe ja jest mocno nadwyrężone w polskiej społeczności Eve.

RMT i boty - stara śpiewka. To zło i każdy o tym wie. Jak to słusznie zauważył swego czasu ktoś z Covenu ciężko jest zwykłemu (nie bocącemu masowo) aliansowi dorównać siłą militarna takiemu który orze space aż huczy np. WN.

SokoleOko:

--- Cytat: Nitefish w Czerwca 06, 2011, 09:31:40 ---Bo Platfus pewnie w zaciszu ciepełka komputera ogryza ołówki pisząc posty na centrali jako "Platfusek", którym tak na prawdę nie jest. To jedyne na co go stać. Być może jest tchórzem, może etatowym trollem, a może jego prawdziwe ja jest mocno nadwyrężone w polskiej społeczności Eve.

--- Koniec cytatu ---

Ja nawet nie czytam tych jego wypocin - czy jest na forum funkcja ignore?

Ptysiu:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwca 06, 2011, 09:48:14 ---Ja nawet nie czytam tych jego wypocin - czy jest na forum funkcja ignore?

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie, chyba została usunięta. Postuluję o jej powrót.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej