Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
sc0rp:
Ekto tu nie chodzi o moje morale tylko ze rzr/mm nie ma jaj i jak mam czekac w roboczy dzien do 2:30 cet na tytku to konczy sie poziom tolerancji do gry, bo nie po to stawiam sie we flocie liczac sie z Tym ze bede w robocie jak zombie zeby ktos komu sie dupa pali stwierdzil ze my w sumie nie chcielismy tych tytkow. Wczoraj z tenal pogonilismy irc :) wiec moje morale ma sie dobrze
--- Cytat: SokoleOko w Czerwca 03, 2011, 11:54:47 ---Decyzja o nie podjęciu walki była failem roku.
--- Koniec cytatu ---
This, zwlaszcza ze jak ekto slusznie zauwazyl to nawet testy przylecialy na pomoc mimo ze reset nc byl juz przesadzony.
Nitefish:
Ja to w ogóle nie kumam, jakim cudem NC wraz z DC nie może zebrać więcej superów niż DRF i spółka.
sc0rp:
--- Cytat: Nitefish w Czerwca 03, 2011, 12:02:00 ---Ja to w ogóle nie kumam, jakim cudem NC wraz z DC nie może zebrać więcej superów niż DRF i spółka.
--- Koniec cytatu ---
To ja Ci powiem bo piloci posiadajacy sc/tytki z rzr/mm postanowili sie nie logowac. I stad ten fail. Za to zalogowali sie dzien pozniej i dostali hot dropa
Goomich:
--- Cytat: Dark Flonoe w Czerwca 03, 2011, 11:57:19 --- Wczoraj z tenal pogonilismy irc :)
--- Koniec cytatu ---
To tenal obronione?
sc0rp:
--- Cytat: Mona X w Czerwca 03, 2011, 12:17:44 ---To tenal obronione?
--- Koniec cytatu ---
Nie sadze, poprostu przylecielismy, skopalismy irc i wrocilismy do domu. Ja nie kumam jak to mozliwe ze irc wogole trzyma sova takich failfitowto ja nigdzie indziej nie widzialem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej