Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
sc0rp:
Totten wyczuwam w Twoim poscie zlosc, czyzbys byl we wczorajszym kontyngencie A-Teamu? Jak tak to wspolczuje, ja przynajmniej nie musialem leciec kilkadziesiat jumpow. ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Czerwca 01, 2011, 17:51:00 ---CCP szykuje nerf technetium w ciągu 6 mieś, może dożyjemy ;)
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że CBC z definicji jest niezniszczalne :P
Tooten:
--- Cytat: Dark Flonoe w Czerwca 01, 2011, 19:34:36 ---Totten wyczuwam w Twoim poscie zlosc, czyzbys byl we wczorajszym kontyngencie A-Teamu? Jak tak to wspolczuje, ja przynajmniej nie musialem leciec kilkadziesiat jumpow. ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie byłem, miałem ciekawsze rzeczy do roboty. Ale takie są fakty. To, że technet będzie zdupiony to jak podejście "oh oh oh, za 6 miesięcy bank odbierze mi wszystkie pieniądze, nie będę musiał się martwić, że ktoś mi je ukradnie". Nie możecie pobić DRF z technetem, bez technetu tym bardziej.
sc0rp:
A kto mowi o podbiciu drf?
garnoo:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwca 01, 2011, 20:07:43 ---Myślę, że CBC z definicji jest niezniszczalne :P
--- Koniec cytatu ---
ileż razy chcialem tych leni opuscic.... a zawsze mi przechodzilo :P
czas pokaze co to bedzie, jak nas pogonia, to znajdziemy sobie jakies inne miejsce/zajecie
im wolniej ruskie zajmuja tribute tym wieksze odnosze wrazenie ze go nie chca....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej