Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (172/202) > >>

sneer:
sorki ale ...nie porównuj tego do Atlasu --
w kluczowym momencie kiedy o-w miało ostatni timer ludzie pobrali urlopy i złożyli 2 pełne floty
co było rekordem tego ally all-time
i chcieli sie bić
to leadership wtedy odpuscil i sfailowal
a dodatkowo jesli pamietam to jedna z sojuszniczych flot //Init? //miała jakieś wątpliwości co do wskakiwania i bitki

p.s. nie miałem jeszcze okazji w tym wątku
i cieszę się że wy również zostaniecie pojechani :)

Ptysiu:

--- Cytat: sneer w Czerwca 01, 2011, 10:01:01 ---sorki ale ...nie porównuj tego do Atlasu --
w kluczowym momencie kiedy o-w miało ostatni timer ludzie pobrali urlopy i złożyli 2 pełne floty
co było rekordem tego ally all-time
i chcieli sie bić
to leadership wtedy odpuscil i sfailowal
a dodatkowo jesli pamietam to jedna z sojuszniczych flot //Init? //miała jakieś wątpliwości co do wskakiwania i bitki

p.s. nie miałem jeszcze okazji w tym wątku
i cieszę się że wy również zostaniecie pojechani :)

--- Koniec cytatu ---

No właśnie, i tu rodzi się moje pytanie. Czy byty takie jak NCDOT, PL itepe. Mercillessy mają teraz na celowniku DC, czy wykonają zwrot o 180 stopni i zaczną uprzykrzać żywota dronkowiczom, jako kolejnemu dominującemu naplandowi?

Daniarel:
Dark no nie wierzę w Twoje słowa :) taki wierny, a tu taka zmiana ;) Pisałem ci kiedyś,jak powisisz na Tytanie miesiąc to zrozumiesz jaki to syf ;D
Tak się to musiało skończyć cały ten napland z północy rozpadnie się prędzej czy później, niestety tak sobie nagrabili, że sojusze PvP się połączyły i zrobiły większego bbloba niż Wy :)
Zresztą wkrótce i przeciwnicy NC także  wejdą na neutral bo ta gra nie znosi próźni, a po śmierci NC nie będzie do kogo strzelac, chyba, że Goonsi :D

A co do wskoku, to raczej nie mieliście szans, przy ponad 100 superach nie licząć DRF, które pewnie było w pogotowiu jakbyście wskoczyli swoją flotą SC.

Trefnis:
dark sory ale wlasnie z powodu takich memberow jak ty jest fail,
nie chodzi mi o to ze sie nie stawiasz na cta bo piszesz ze sie stawiasz,

ale po tym jak placzesz ze jest zle i bedzie tylko gorzej, a jak faktycznie jest fail
to mowisz "biore moje zabawki i ide do domu".

imo nie rozni sie to co teraz gadasz od twojego "jak nie sprowadza mi draka z fitem 1 jb ode mnie to nie lece"

Daniarel:
Tak po prawdzie to mimo narzekań i ewidentnie złej polityki CCP w sprawie SC (powinni to gówienko wykasować z gry i oddać kase :) ), to ciagle się coś dzieje, co pół roku padają jakieś wielkie imperia, mapa się zmienia, gra toczy się dalej. Gratsy dla Tych co znajdują ciągle swoje miejsce w tym świecie. Stain Empire zrobiło kiedyś fajny filmik pod wymownym tytułem "Symmetry"
http://www.youtube.com/watch?v=JVutwZdj-gI

Także świat się nie kończy na NC, a i samo NC nie musi się skończyć kto wie co będzie za miesiąc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej