Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 25, 2011, 12:29:12 ---Bardzo bo nei jestescie w stanie utrzymac tych posow bez pomocy PL, czego przykladem jest to jak jesienia dostaliscie kopa z PB tak wielkiego ze wyladowaliscie w Provi.
--- Koniec cytatu ---
No co za argument. Niestety, nie sposób mi się do niego odnieść bo kompletnie nie mam pojęcia co zdecydowało o przeprowadzce do Provi. Patrząc jednak na to, co ludzie dziś wystawiają we flotach - to nie była zła decyzja, na pewno nie dla szeregowych.
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 25, 2011, 12:29:12 ---Nie chodzi o przegranie jednej bitki, bo przegraliscie i wygraliscie ich wiele z nami. Chodzi o zmiane Waszego zachowanie wypisz wymaluj PL i oto ze PL dalo wam zdechnac mimo, ze aby Wam pomodz wystarczylo wskoczyc do systemu.
--- Koniec cytatu ---
Bzdura. Już Ci napisali wcześniej, że TRI/NCDOT działało zawsze w tym stylu.
A co do bitki - nastąpił fuckup i tyle. Padła decyzja o zerwaniu kontaktu, nie każdy dał radę dobić do gate'a. W sumie, nasze straty były niewielkie, te kilkadziesiąt sekund kiedy byłem primary i logistykom udało się wrzucić 2-3 cykle na mnie na pewno pomogła paru ludziom przeskoczyć na drugą stronę.
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 25, 2011, 12:29:12 ---Wasza egzystencja zalezy od dobrej woli PL
--- Koniec cytatu ---
Haha.
Skup się na tym od czyjej woli zależy egzystencja Twojego korpa/ally. Na razie to sobie możecie latać na luzaczku na opy, ale jak front wejdzie na Wasz teren to albo będziecie wystawiać liczby i porządne fity, albo nikt nie będzie ratował Waszej dupy.
Nitefish:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Maja 25, 2011, 12:09:15 ---Nite ja poprostu wiem jak wyglada "wspolpraca" z DRF.
Sami tych moonow nie utrzymacie co z automatu powoduje ze bedziecie w najlepszym przypadku sojusznikami DRF w najblirzszej przewidywalnej przyszlosci. A to z kolei oznacza ze albo bedziecie grzecznie grac z DRF w jednym teamie na ich zasadach albo potraktuja was jak Initiative. DRF planowal backstaba praktycznie jak tylko Ini sie wykazalo inicjatywa i dogadalo sie z molle. Gdyby nie to ze nie bylismy w stanie zabic cynojammera bo byl za duzy lag w to DRF zaatakowal by Ini dobrze ponad miesiac wczesniej.
--- Koniec cytatu ---
My nie współpracujemy z DRF i nie współpracowaliśmy. BUFU miało + do Merców, Agony i NC. jedynie. Było kilka bitek, było kilka CTA. Tak czy siak to już przeszłość, gdyż teraz nie mamy żadnego + do okolicznych mieszkańców i jest ok.
Osobiście w dupie mam komu za co płaci DRF i czy ktoś im pomaga z dobrego serca czy nie.
Rabbitofdoom:
A czy ja mowie o Cartel. z ich punktu widzenia to pionki jestescie. Mam na mysli NC. PL, WN, Raiden. Wszyscy maja dostac sova i troche moonow z technetium w efekcie beda "uwiazani" do DRF bloku.
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 25, 2011, 12:46:06 ---No co za argument. Niestety, nie sposób mi się do niego odnieść bo kompletnie nie mam pojęcia co zdecydowało o przeprowadzce do Provi. Patrząc jednak na to, co ludzie dziś wystawiają we flotach - to nie była zła decyzja, na pewno nie dla szeregowych.
--- Koniec cytatu ---
nakaz eksmisji wreczony przez Goony, bez mozliwosci negocjacji. No chyba ze opowiadaja Wam w ally ze opusciliscie tech moony z wlasnej nie przymuszonej woli i przeprowadziliscie sie do regionu z ktorego sam kiedys szydziles ze to pustynia ktorej nikt nie chce zaoorac bo sie nei oplaca. Sprawdz Wasz kb to zobaczysz jak to byla "dobrowolna" decyzja.
--- Cytuj ---Bzdura. Już Ci napisali wcześniej, że TRI/NCDOT działało zawsze w tym stylu.
--- Koniec cytatu ---
to ciekawe ze nie dzialalo tak zarowno poprzedniej jesieni (jak byla wreczana eksmisja), jak i obecnej wiosny(jak probowaliscie przejac PB).
--- Cytuj ---Skup się na tym od czyjej woli zależy egzystencja Twojego korpa/ally.
--- Koniec cytatu ---
Od Goonow i temu nie zaprzeczalem, wiec nie bardzo wiem o co Ci chodzi.
--- Cytuj --- Na razie to sobie możecie latać na luzaczku na opy, ale jak front wejdzie na Wasz teren
--- Koniec cytatu ---
To juz bedzie pozamiatane i bedzie bez znaczenia bo to bedzie znaczylo ze Tribute i Branch zostalo zdobyte, wiec z NC zostal tylko Clusterfuck ktory sam jest za slaby zeby sie przeciwstawic DRF,PL i ich petom.
--- Cytuj --- to albo będziecie wystawiać liczby
--- Koniec cytatu ---
Coz liczby ssaja jak dostaniemy kiedys za to reset to pewnie bedzie tak jak w przypadku resetu BCA (czyt tam BSA) i OWNow, ze aktywny corpy/osoby otrzymaja propozycje przejscia do Goonow.
--- Cytuj --- i porządne fity,
--- Koniec cytatu ---
Porzadne fity mowisz? LOL No wiesz nie bede sie wypowiadac za cale ally, bo nie jestem dyplomatom aliansowym wiec moge sie wypowiadac tylko za siebie i ja nie fituje salvagera na pvp shipach.
--- Cytuj --- albo nikt nie będzie ratował Waszej dupy.
--- Koniec cytatu ---
nie bedzie potrzeby ratowania spalonej dupy.
--- Cytat: Rabbitofdoom w Maja 25, 2011, 13:03:00 ---A czy ja mowie o Cartel. z ich punktu widzenia to pionki jestescie. Mam na mysli NC. PL, WN, Raiden. Wszyscy maja dostac sova i troche moonow z technetium w efekcie beda "uwiazani" do DRF bloku.
--- Koniec cytatu ---
I bedzie jeden wielki napland od Fountain przez Venal po Detroid ;) Ciekawe co wtedy Sokoleoko powie ktory tak najezdzal na skromny w porownaniu do DRF napland NC
SokoleOko:
No cóż, jeśli jest tak, jak pisze Rabbit, to zostanę tam tylko tyle, że odrobić na wallecie to co stracę na tej kampanii.
DRF jest kolejne na mojej liście do odstrzału, która zresztą - nie licząc INIT - na tym się kończy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej