Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 24, 2011, 15:30:04 ---Nice. W sumie to nie rozumiem po co mu korp - lata sam, na corpchacie nigdy go nie widziałem (FPS jest chyba z US West Coast) - niech lata sobie w NPC korpie i po problemie.
--- Koniec cytatu ---
W NPC by go widzieli jako neutrala i by się chowali. Teraz był przyjacielem.
SokoleOko:
--- Cytat: Platfusek w Maja 24, 2011, 15:38:13 ---Tak to jest jak byle kto przyjmuje byle kogo jak leci 8)
--- Koniec cytatu ---
Na przykład mnie. A jakbyś tak ruszył mózgiem i poświęcił 30 sekund ingame, to byś dokładnie wiedział jak wygląda rekrutacja w D00M. Życzyłbym sobie, żeby stanowiska w urzędach w RL były obsadzane w tak transparentny sposób.
--- Cytat: Mona X w Maja 24, 2011, 15:49:38 ---W NPC by go widzieli jako neutrala i by się chowali. Teraz był przyjacielem.
--- Koniec cytatu ---
Przez krótki czas w korpie zaliczył całkiem fajne kille solo na redach, więc bycie raportowanym mu nie przeszkadzało.
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 24, 2011, 15:01:00 ---fpshacker jest znanym awoxerem, który niedawno złożył aplikację do mojej korporacji. Jego działalność była opisywana tutaj na forum i informowałem o tym osobę odpowiedzialną za rekrutację. Mimo to, został przyjęty i właśnie znudziło mu się strzelanie do redów, więc wziął się za blue.
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie taki sam numer odwalil patheticom, szkoda ze nie ma w waszych szeregach takich wiecej. ;)
Platfusek:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 24, 2011, 15:51:16 ---Na przykład mnie. A jakbyś tak ruszył mózgiem i poświęcił 30 sekund ingame, to byś dokładnie wiedział jak wygląda rekrutacja w D00M. Życzyłbym sobie, żeby stanowiska w urzędach w RL były obsadzane w tak transparentny sposób.
--- Koniec cytatu ---
Chłopcze czemu miałbym szukać czegokolwiek o korpie xyz jakich są setki w eve? O jakości korpa i ludziach którzy nim kierują świadczą takie kwiatki jak przypadek fpshackera. Co do reala to taki sam poziom organizacji i kompetencji masz na blueline tpsa.
A i za tego macha maks jutro zwrócicie pieniądze o ile już któryś z dyrków tego nie zrobił.
sc0rp:
--- Cytat: Platfusek w Maja 24, 2011, 18:09:31 ---Chłopcze czemu miałbym szukać czegokolwiek o korpie xyz jakich są setki w eve?
--- Koniec cytatu ---
setki? LOL ale trolujesz jesli pominac (wierze ze to chwilowe zacmienie umyslu) ostatnie decyzje ich leadershipu zeby isc w strone "wanna be pl" to takich corpow i ally (ncDOT/ev0ke) to ze swieca szukac - bo oni maja (a przynajmniej mieli jeszcze powiedzmy z 3-4 tygodnie temu) jaja zeby podjac walke kiedy byla szansa na to ze skoncza z <50% eff, a nie jak wiekszosc blueball chyba ze maja 99% szans na wygrana
--- Cytuj --- O jakości korpa i ludziach którzy nim kierują świadczą takie kwiatki jak przypadek fpshackera. Co do reala to taki sam poziom organizacji i kompetencji masz na blueline tpsa.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie laska miala zacmienie umyslu albo nie slyszala o akcji fpshacker'a a gosc ma kb i employment history imponujace
--- Cytuj ---A i za tego macha maks jutro zwrócicie pieniądze o ile już któryś z dyrków tego nie zrobił.
--- Koniec cytatu ---
no zwroca, jak to przy avoxerach - chodz ciezko fpshackera nazwac avoxerem ;) i co z tego przeciez to normalne zachowanie?
PS Alto miej chociaz jaj na tyle zeby wpisac w nazwe postaci rzeczywistego nicka i corp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej