Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (148/202) > >>

Goomich:

--- Cytat: Daniarel w Maja 24, 2011, 09:37:41 ---P.S. Post Darka był w innej postaci ale go wyedytował, pisał ,że goniła Sokola, który gonił raciarzy i nie chciał stanąć do Walki z jego pvp shipem, tak więc moja odpowiedź może być już nieaktualna :) .

--- Koniec cytatu ---

Dlatego klikamy kłote.

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 24, 2011, 09:55:58 ---mam w nosie to czy wygramy/przegramy, natomiast nie mam w nosie swojego czasu - a siedzenie na tytku czy w npc systemach jak przeciwnik siedzi na stacji to nie jest fun bo nic nie mozna mu zrobić
--- Koniec cytatu ---

Tak brzmi jedna z definicji wojny: 10% akcji i 90% nudy.

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 24, 2011, 10:49:06 ---Znaczy rozumiem ze z twojego pov
noob w dreju na ficie t1 pelny zapalu patriota > we flotowym bs na t2 ficie i skillach all5 wykonujacy kazdy rozkaz fc, jednak majacy caly konflikt w pompie?

--- Koniec cytatu ---

A czy ten patriota namawia kolegów do jeszcze jednego wysiłku, zagrzewa do następnej walki, gdy tymczasem all5, opowiada wszędzie jak mu źle, jak niedobrze i że ma to wszystko w pompie?
Bo może się okazać, że dzięki patriocie we flocie jest jeszcze pięciu takich jak on, gdy tymczasem all5 znięchęcił do logowania 5 innych all5.

Nitefish:

--- Cytat: Mona X w Maja 24, 2011, 10:57:01 ---A czy ten patriota namawia kolegów do jeszcze jednego wysiłku, zagrzewa do następnej walki, gdy tymczasem all5, opowiada wszędzie jak mu źle, jak niedobrze i że ma to wszystko w pompie?
Bo może się okazać, że dzięki patriocie we flocie jest jeszcze pięciu takich jak on, gdy tymczasem all5 znięchęcił do logowania 5 innych all5.

--- Koniec cytatu ---

this!

Z mojego punktu widzenia, doświadczeniu gracze stanowią nierozerwalną część z młodymi, spragnionymi walki i działania. Zarówno korp nubów się nie utrzyma, jak i korp dziadków, takich starych wyjadaczy co już wszystko robili i wszędzie byli.

Poza tym fajnie jest móc się z kimś podzielić doświadczeniem i patrzeć, jak coraz bardziej ogarnia i robi jatkę prawo i lewo.

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Maja 24, 2011, 10:57:01 ---A czy ten patriota namawia kolegów do jeszcze jednego wysiłku, zagrzewa do następnej walki, gdy tymczasem all5, opowiada wszędzie jak mu źle, jak niedobrze i że ma to wszystko w pompie?

--- Koniec cytatu ---

coz ja zawsze namawiam na corpowym :P chodzby z powodu ze wtedy jest fajniej na flocie bo mzona komentowac na corpowym to co sie dzieje na flocie ;)

Trefnis:

--- Koniec cytatu ---

WIN, dokaldnie tak to widze z pozycji all5

SokoleOko:
Luuuudzieeeeee, jest afera:

http://www.northern-coalition.co.uk/?a=kill_detail&kll_id=56637

fpshacker jest znanym awoxerem, który niedawno złożył aplikację do mojej korporacji. Jego działalność była opisywana tutaj na forum i informowałem o tym osobę odpowiedzialną za rekrutację. Mimo to, został przyjęty i właśnie znudziło mu się strzelanie do redów, więc wziął się za blue.

Wisienką na torcie jest fakt, że ubił Polaka - więc możecie flejmować do woli.

TBH, mam nadzieje, że jak się wieczorem zaloguję do gry, to już dostanie das boota w dupę. Gość jest naprawdę wysokiej klasy pilotem, ale tak nieodpowiedzialnym, że to gorzej niż dać małpie nóż.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej