Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (147/202) > >>

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 24, 2011, 10:30:58 ---Szkoda, że nie wiedziałem, że lecisz w Cynabalu, bo spróbowałbym szczęścia :P

--- Koniec cytatu ---
trzeba bylo odebrac convo :P

Tooten:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 24, 2011, 10:27:28 ---pfff a co ma jedno z drugim wspolnego?
- uczestnicze w kazdej flocie ktorej moge, nawet jak wiem ze FC bedzie z dupy
- wykonuje polecenia FC nawet jak wiem ze posyla nas na pewna smierc
- latam na flotowych fitach na skillach all5
- wiem i nie raz walczylem w lagu - wiec guny mi sie zawieszaja rzadko

--- Koniec cytatu ---
Nie chcesz wygrać to nie wygrasz. It's that simple.

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 24, 2011, 10:27:28 --- I z łaski swojej nie wycinaj polowy zdania z kontekstu jak mnie cytujesz.
--- Koniec cytatu ---

Odniosłem się do fragmentu, do którego chciałem się odnieść. To, że siedzisz na tytku w npc space to żaden kontekst do "mam w nosie to czy wygramy/przegramy".

SokoleOko:

--- Cytat: Tooten w Maja 24, 2011, 10:35:36 ---Nie chcesz wygrać to nie wygrasz. It's that simple.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie.

Myślisz, że my się uwielbiamy strzelanie do POS-ów? Ale trzeba to robić, więc się robi, a ludzie kombinują jak mogą - także szeregowi - żeby było to lżej strawne i zabawne.

Rabbitofdoom:
U nas wczoraj zresetowano Waterboard i jeszcze jeden sojusz ktorego nazwy nie pamietam. O ile wiem w obu przypadkach reset poszedl nie z naszej strony. Goscie poprostu nagle zaczeli do nas strzelac jak do kaczek korzystajac z blue standow, walac tekstami ze mozemy ich zresetowac bo maja to w pupie. Ci drudzy byli bezczelni do tego stopnia ze weszli najpierw  do floty naszego FC a potem w czasie walki z hostami zaczeli strzelac do naszych.

Bardzo mozliwe ze to jest efekt ostatnich wysilkow dyplomatycznych dronkowa ktorzy obiecuja naszym blue zlote gory za zresetowanie nas jak nas najada. Wyglada na to ze albo DRF konczy inwazje albo uznal ze PL/NC./Raiden. sa w stanie zaorac NC do konca same, albo postawili juz na NC krzyzyk i zakladaja ze rape train przeniesie sie do nas w ciagu miesiaca, dwóch.

sc0rp:

--- Cytat: Tooten w Maja 24, 2011, 10:35:36 ---Nie chcesz wygrać to nie wygrasz. It's that simple.

--- Koniec cytatu ---
Znaczy rozumiem ze z twojego pov
noob w dreju na ficie t1 pelny zapalu patriota > we flotowym bs na t2 ficie i skillach all5 wykonujacy kazdy rozkaz fc, jednak majacy caly konflikt w pompie?
Inna sprawa ze w odroznieniu od 90+% mojego ally (a pewnie nie odstaje pod tym wzgledem od reszty nc) latam na floty

--- Cytat: SokoleOko w Maja 24, 2011, 10:39:19 ---Myślisz, że my się uwielbiamy strzelanie do POS-ów? Ale trzeba to robić, więc się robi, a ludzie kombinują jak mogą - także szeregowi - żeby było to lżej strawne i zabawne.

--- Koniec cytatu ---
Strzelanie do posow > wiszenie na tytku/podziwianie npc stacji. Mi sie juz przejadly wszelkie filmiki, zabawne/erotyczne fotki, glupie rozmowy na ts etc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej