Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (132/202) > >>

VonBeerpuszken:
Dronkowo jest nudne.... owszem, jak każde inne 0.0...  :P
Jakiś czas temu właśnie do takiego wniosku doszedłem i sie wyniesłem do low i w-space. Do Deklein wpadam sporadycznie ot, dla odmiany, ale to taki krótki offtop.
Dlatego że dronkowo jest nudne Papcio nie pozbawi sie bliskich terenów do poroamowania tudziez podobnych akcji zaczepnych. Sam Legion ma bardzo ograniczone tereny do kerbirki, sam siedzi w dwóch, trzech systemach, jeśli co jakiś czas nie da sie ludziom powalczyć to albo zacznie sie drama wewnętrzna albo poodchodzą do innych ally w których jest ciekawiej.
Na tę chwilę całą sytuację na północy widzę tak - Dronkowo popchnęło kilka aliansów do inwazji na północ, powalczyło i po staremu sie wycofało sprzedając Pandemikom i całej reszcie statki do walki. Poczekają czy rzeczywiście uda się obudzić przepasionego niedźwiedzia o inicjałach NC i skręcic kilka fajnych bitew. Nie za dużo oczywiście bo ciągłe CTA jest na dłuższą metę męczace i nudne. Niedźwiedź po staremu otworzy jedno oko, piardnie jakims blobem, zaśnie i sytuacja wróci do stałej czyli - północne kerbiry chowające sie przed roamami Rosjan. I tak historia bedzie toczyła błędne koło ąż miś sam nie zdechnie  ;)

Nitefish:
Dla Ciebie może jest nudne dla innych nie. Wszystko zależy od tego co robisz i z kim grasz.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Nitefish w Maja 17, 2011, 12:53:43 ---Dla Ciebie może jest nudne dla innych nie. Wszystko zależy od tego co robisz i z kim grasz.

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że dla mnie i niezależnie z kim gram. A co robię... krócej będzie jak powiem czego NIE robie - nie kerbirzę. Po prostu wszysto jest zbyt przewidywalne. Ale to jest moje zdanie nikomu nienarzucane a do tego wychodzi offtop.

Doom:

--- Cytat: Platfusek w Maja 17, 2011, 12:47:52 ---Można upaść niżej i mieszkać w providence najbiedniejszym regionie w eve. To jak wizytówka - jesteśmy zbyt słabi aby wywalczyć cokolwiek innego więc 'prosimy nie bijcie nas' ;)

--- Koniec cytatu ---
A zjebów którzy canflipują dramielem noobków na paskach w high i nazywają to pvp to gdzie w takim razie umiescisz? (Dark nie jest to wycieczka personalna do Ciebie jako takiego, ale do całego podgatunku tego typu tak zwanych pvperów)

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Maja 17, 2011, 13:09:24 ---A zjebów którzy canflipują dramielem noobków na paskach w high i nazywają to pvp to gdzie w takim razie umiescisz? (Dark nie jest to wycieczka personalna do Ciebie jako takiego, ale do całego podgatunku tego typu tak zwanych pvperów)

--- Koniec cytatu ---

Trochę poniżej strzelaczy do indyków i innych hulków, ale dużo powyżej kolesi z -10 i na undocku z carrierem? :)

Napisało mi się undicku przez przypadek, coś w tym jest. ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej