Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Maja 17, 2011, 11:43:45 ---Bo Polacy sa skrzywieni na punkcie Rosjan, nie chce mi sie grzebac w archiwach, ale juz raz wątek przynależności Polaków do aliansu rosyjskiego był podejmowany, i to TY Sokole najbardziej w nim gardłowałeś jacy to my straszni zdrajcy i tym podobne bzdurki :P
--- Koniec cytatu ---
Rentier to rentier - i tak niżej upaść nie można w tej grze.
Natomiast PLCA było w Legionie, a to co innego.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jabolex w Maja 17, 2011, 11:44:19 ---Bo nudno te Drony tłuc...
JM
--- Koniec cytatu ---
Jak wszystkie inne krzyżyki :P
Poza tym polak to leń, największym problemem Polaków w dronkowie było to że nie ma bounty i nie można sie podniecać spływaniem kasy na ieżąco :P No i trzeba to jeszcze wywieźć...boziu...te kontrakty, mielenia, sprzedawanie w jita...horror. :P
Jabolex:
Ja nie narzekałem...
Ale faktycznie o ile niedrony dają bounty, to z dronami jest ten kłopot że ISKi widzi się dopiero po wizycie w Jita.
I to z dużym towarem. O ile kiedyś znalezienie dziury do HI nie było wybitnie trudne to teraz czytając to forum nie wygląda to już tak różowo.
Dodatkowo inne NPCe dropną coś fajnego (Hurra), a tu zawsze minerały mniej, więcej, ale zawsze tylko minerały. (+ BPC na Drony...)
Dronkowo jest "fajne" ale nudne :-) na dłuższą metę.
JM
Nitefish:
No właśnie imho dronkowo jest nudne jak wspomniał Jabolex. Ja tam żadnej awersji do Rosjan nie mam, nawet powiem że fajnie się z nimi walczy bo potrafią być zaciekli i nie szukają tak mocno okazji do zbloobowania jak NC na przykład (oczywiście mówię o small scale pvp).
Platfusek:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 17, 2011, 11:46:35 ---Rentier to rentier - i tak niżej upaść nie można w tej grze.
--- Koniec cytatu ---
Można upaść niżej i mieszkać w providence najbiedniejszym regionie w eve. To jak wizytówka - jesteśmy zbyt słabi aby wywalczyć cokolwiek innego więc 'prosimy nie bijcie nas' ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej