Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (120/202) > >>

Goomich:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 11, 2011, 12:49:27 ---- Dla najemnikow DRF (PL, ncDOT/ev0ke, Merciless, Raiden. - glownie PL reszta to przy okazji) jest przygotowana specjalna niespodzianka - zarowno jaka, jak i przez kogo to nie mam pojecia
--- Koniec cytatu ---

Dla mnie? Naprawdę? Oh, nie trzeba było...

<Mona X rozdziera opakowanie.>

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 11, 2011, 12:49:27 ---Z faktow:
- Morale w DC jest ogromne, ale nie dlatego ze mamy obowiazek bronic przyjaciol tylko dlatego ze zostala wypowiedziana swieta wojna przeciwko WN za to ze odwazyli sie zddosowac goonfleet.com

--- Koniec cytatu ---

To dlaczego nie splusowaliście CAAASEROLu i nie najeżdżacie, tych, jak im tam... WN? :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Mona X w Maja 11, 2011, 15:31:25 ---
To dlaczego nie splusowaliście CAAASEROLu i nie najeżdżacie, tych, jak im tam... WN? :P

--- Koniec cytatu ---

A po co ?

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Maja 11, 2011, 15:31:25 ---

--- Koniec cytatu ---
Bo do tribute jest jeden jump a do nich 10? I po co latac na koniec swiata jak kacapy sa pod nosem?

--- Cytat: Mona X w Maja 11, 2011, 15:31:25 ---Dla mnie? Naprawdę? Oh, nie trzeba było...

<Mona X rozdziera opakowanie.>

--- Koniec cytatu ---
przypominam ci ze to ploty sa :P

Nitefish:
@Dark draniu, a dla nas to nie będzie niespodzianki? Jak nie to w dupie mam cta.

A tak z innej beczki to wierzysz w to, że po takiej kampanii DRF się nagle cofnie bo stwierdzi, że już czas wrócić do domu?

Goomich:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Maja 11, 2011, 15:33:39 ---A po co ?

--- Koniec cytatu ---

Żeby im pokazać, że Goonioń nie jest miłośnikiem DDOSowania... oh wait...

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 11, 2011, 15:34:33 ---przypominam ci ze to ploty sa :P

--- Koniec cytatu ---

Mam na piśmie, że ma być niespodziewajka, to ma być niespodziewajka!

<Mona X tupie nogą>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej