Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 10, 2011, 07:09:10 ---ANZAC Alliance w Razor? :O
--- Koniec cytatu ---
Tia , wczoraj chciałem o tym napisać ale już ciutke za późno było. Pytanie czy są tam jako piąta kolumna czy tez w byłej "rodzinie" silniejsza nienawiść panuje niż do byłych wrogów ?
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 10, 2011, 07:09:10 ---ANZAC Alliance w Razor? :O
--- Koniec cytatu ---
najwyrazniej nc ma z anzac wspolne interesy np. takie zeby nie zrobic z Tranquility drugiego Serenity. A zeby bylo smieszniej to beda latac glownie z goonami bo RZR to jednak EU TZ, a goony US ;)
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maja 10, 2011, 07:41:13 ---Tia , wczoraj chciałem o tym napisać ale już ciutke za późno było. Pytanie czy są tam jako piąta kolumna czy tez w byłej "rodzinie" silniejsza nienawiść panuje niż do byłych wrogów ?
--- Koniec cytatu ---
mowisz o it? it to juz nie ma od dawna. mnie tylko zastanawia czy dadza sie poszarogesic Argentina - bo gosc jest z dupy a do tego ma takie ego ze nasz slynny blizniak przy nim wysiada (przynajmniej tak wynikalo z forum IT, jak wojowali z Goonami/Testami)
Doom:
To nie jest pierwszy raz anzaków na północy. Ostatnio bodajże byli tam jako member mostly usles tuż po tym jak BoB został zaorany
sc0rp:
--- Cytat: Nitefish w Maja 10, 2011, 10:56:00 ---Jasne Dark, jak nie chce Ci się dupy ruszyć żeby kupić shipa to nic dziwnego. Niedługo sam będziesz znał z opowiadań latanie poza home system :)
Prawdę powiedziawszy zaskoczyłeś mnie, mogę śmiało stwierdzić że Wasza niemoc w kupnie shipa który nie jest w home systemie lub 1jb dalej jest to jedna z najbardziej żenujących rzeczy, jakie przeczytałem na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
ty chyba piany albo niewyspany jestes bo to chyba chiales napisac tutaj a nie w dyskusji o lfn. spoko juz kampania w CE zostala zakonczona a w home systemie (goonow a nie tnt) z ktorego bedziemy startowac mam poki co 6 shipow gotowych do uzycia (i kolejne w drodze) wiec nie marudz - tbh ja bym chcial aby kazdy member NC byl conajmniej tak przygotowany do wojny jak ja - 6 reshipow bez ogladania sie na market, contracty, transporty to jesli bede dalej z taka czestotliwoscia tracil flotowe shipy wystaczy mi na kwartal walk lub na jakiejs 15-20 flot.
sc0rp:
Ontopic: http://www.youtube.com/watch?v=ypvIDiT5iLs Promo MM
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej