Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Ranshe:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 09, 2011, 12:50:10 ---no i to probuje m.in Ci powiedziec.
Przez konwoj rozumiem flote X BSow lecacej z punktu A do punktu B a nie eskort frachta.
--- Koniec cytatu ---
No to powiedz, a nie jakieś kombinacje, bo z pierwszych paru postów to wcale nie wynikało :P
A flotę x BSów lecąca gdzieś to normalni ludzie nazywają flotą x BSów, ale ja tam się nie znaaaam ;)
Goomich:
--- Cytat: Nitefish w Maja 09, 2011, 12:06:44 ---Widzisz Dark, jest jedna podstawowa różnica pomiędzy NC a resztą...
Twoja wizja walki:
- "Jesli tylko nc dostarczy 1k drakeow na market w zasiegu max 1jb to chetnie bede latal"
Nasza wizja walki:
- "Robimy roama przelotowego z jita do venal, albo może kupimy bpc i będziemy smażyć na miejscu. Każdy ma mieć gotowe conajmniej 2 dreje sfitowane na za 3 dni."
Czujesz różnicę? Z takim nastawieniem w życiu nic nie wygracie bo nadajecie się do walki jak świnka morska do psich zaprzęgów. Stąd pewnie jeszcze nie tak dawno NC rzucało się z dumą na prawo i lewo, a teraz z podkulonym ogonem piszczy, że ich blobują.
--- Koniec cytatu ---
NC nie są profesjonalnymi wojownikami, więc nie przystawiaj do nich swoich standardów.
Jeśli zmienią strategię na piżamową, zmuszą wroga do reagowania na ich ruchy, mają szansę.
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 09, 2011, 12:19:02 ---Sigh uwielbiam jak poludniowcy zabieraja zdanie na temat o ktorym nie maja pojecia - przelec solo flotowym BSem 16j przez wrogi region gdzie co 2-3 systemy jest jakas campa. Ty moze masz na tyle jaj ja jestem realista i nie jestem samobojca
--- Koniec cytatu ---
Protip #1: zbierzcie grupę ludzi i przelećcie kupą. Kupy nikt nie rusza.
Protip #2: podobno masz carriera. Użyj go do czegoś poza anomalkami. Cyno wchodzi nawet na ibisa, alt się robi w kilka dni.
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 09, 2011, 12:19:02 ---NO JPKM nastepny kozak. Wyobraz sobie ze ja mam cala flote najczesciej zduplikowana (mael, hic, skimi) a czasem po 3 sztuki ale w STAGGING systemie (VFK) a nie na koncu swiata. A ty pewnie masz swoja flote w vale prawda? Tu nie chodzi o sprowadzenie shipow z jita tylko ze stagging systemu do miejsca dzialan.
--- Koniec cytatu ---
3 skoki carrierem, to 2 BSy i cała flotylla haców i mniejszego tałatajstwa, a robi się je na jedno cyno. Anameke kampią WIdoty, a Otsasai coś tam Kartoon, więc w przeciwieństwie do niżej podpisanego nie powinieneś mieć problemów z kupowaniem nowych fryt co skok.
sc0rp:
--- Cytat: Mona X w Maja 09, 2011, 13:00:07 ---Protip #1: zbierzcie grupę ludzi i przelećcie kupą. Kupy nikt nie rusza.
--- Koniec cytatu ---
tak jak ekto napisal, ja nie zbiore a leadership ma to na koncu plecow.
--- Cytuj ---Protip #2: podobno masz carriera. Użyj go do czegoś poza anomalkami. Cyno wchodzi nawet na ibisa, alt się robi w kilka dni.
--- Koniec cytatu ---
chetnie tylko nie ma caplsowych opow - jeden jest w pelni wyskillowany a drugi o krok od pelnego wyskillowania.
--- Cytuj ---3 skoki carrierem, to 2 BSy i cała flotylla haców i mniejszego tałatajstwa, a robi się je na jedno cyno. Anameke kampią WIdoty, a Otsasai coś tam Kartoon, więc w przeciwieństwie do niżej podpisanego nie powinieneś mieć problemów z kupowaniem nowych fryt co skok.
--- Koniec cytatu ---
Jesli chodzilo ci o Aunenen (jesli nie to napisz poprawnie system bo takiego nie ma, a zakladam ze nie chodzilo o Amamake to - http://evemaps.dotlan.net/jump/Thanatos,544/K5F-Z2:Aunenen:A1RR-M - 5j lol? no thx
Otsasai - http://evemaps.dotlan.net/jump/Thanatos,544/K5F-Z2:Otsasai:A1RR-M - jak wyzej
edit: mala edycja postow bo minolem sie z prawda ;)
Goomich:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 09, 2011, 13:43:19 ---Jesli chodzilo ci o Aunenen http://evemaps.dotlan.net/jump/Thanatos,544/K5F-Z2:Aunenen:A1RR-M - 5j lol? no thx
Otsasai - http://evemaps.dotlan.net/jump/Thanatos,544/K5F-Z2:Otsasai:A1RR-M - jak wyżej
--- Koniec cytatu ---
1. Tak, aunenen.
To nie było do przewożenia skądś tam, tylko z Jita. Ale jeśli zrobienie paru skoków ze stacji do stacji, to taki problem, to nie mam więcej pytań.
sc0rp:
--- Cytat: Mona X w Maja 09, 2011, 14:19:02 ---1. Tak, aunenen.
To nie było do przewożenia skądś tam, tylko z Jita. Ale jeśli zrobienie paru skoków ze stacji do stacji, to taki problem, to nie mam więcej pytań.
--- Koniec cytatu ---
nie paru tylko 10ciu (5 w jedna 5 w druga) - no thx. Poki co poleruje swojego macha, chodz na mysli o robieniu anomalek mam reakcje zwrotna to dopoki nei bedzie konwoju (czy jak kto woli transportu) nie lece na wschod
edit: mala edycja postow, bo mijalem sie z prawda przy karach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej