Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (108/202) > >>

Nitefish:
Widzisz Dark, jest jedna podstawowa różnica pomiędzy NC a resztą...

Twoja wizja walki:
- "Jesli tylko nc dostarczy 1k drakeow na market w zasiegu max 1jb to chetnie bede latal"

Nasza wizja walki:
- "Robimy roama przelotowego z jita do venal, albo może kupimy bpc i będziemy smażyć na miejscu. Każdy ma mieć gotowe conajmniej 2 dreje sfitowane na za 3 dni."

Czujesz różnicę? Z takim nastawieniem w życiu nic nie wygracie bo nadajecie się do walki jak świnka morska do psich zaprzęgów. Stąd pewnie jeszcze nie tak dawno NC rzucało się z dumą na prawo i lewo, a teraz z podkulonym ogonem piszczy, że ich blobują.

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Maja 09, 2011, 12:06:44 ---Widzisz Dark, jest jedna podstawowa różnica pomiędzy NC a resztą...

Twoja wizja walki:
- "Jesli tylko nc dostarczy 1k drakeow na market w zasiegu max 1jb to chetnie bede latal"

Nasza wizja walki:
- "Robimy roama przelotowego z jita do venal, albo może kupimy bpc i będziemy smażyć na miejscu. Każdy ma mieć gotowe conajmniej 2 dreje sfitowane na za 3 dni."

Czujesz różnicę? Z takim nastawieniem w życiu nic nie wygracie bo nadajecie się do Walki jak świnka morska do walk kogutów. Stąd pewnie jeszcze nie tak dawno NC rzucało się z dumą na prawo i lewo, a teraz z podkulonym ogonem piszczy, że ich blobują.

--- Koniec cytatu ---
Zle mnie zrozumiales, mialem na mysli albo to co napisalem albo organizacje convoyu chetnie nawet uzyje swoich carrierow lub jfa tylko wlasnie nie ma tego "Robimy convoy przelotowy....". Wczoraj stracilem shipa w CE zadalem pytanie na ally (tnt): kiedy beda na kontraktach w a1rr flotowe maely - nie beda, gadalem z kilkoma goonami czy maja na kontraktach flotowe maele - nie maja, wiec zadalem pytanie dowodcy ofensywy  (goon) kiedy jest planowany konwoj z vfk do a1rr  - przydalby sie i fajnie jak ktos zoorganizuje ja nie planuje. Sorry ale ja sie nie czuje na silach organizowanie konwoju przez 16j po venal i tak zakonczylem przynajmniej na razie swoja aktywnosc w CE.
Jesli tak ma wygladac deployment to NC sie posypie jak domek z kart.

Dagund:
@Dark sorka ale żeby kupić i sfitować dreja pod CTA musisz mieć zorganizowany konwój? WTF?!
Z takim zaangażowaniem to już przegraliście tę wojenkę, jesteście cienkie rozlazłe kerbirskie buły ;)

SokoleOko:
Tak jak napisał Nite - u mnie CEO aliansu stawia sprawę jasno: macie mieć takie shipy, jakie się wymaga albo wypad. I popatrz, to (na ogół) działa.

sc0rp:

--- Cytat: Dagund w Maja 09, 2011, 12:14:20 ---@Dark sorka ale żeby kupić i sfitować dreja pod CTA musisz mieć zorganizowany konwój? WTF?!
Z takim zaangażowaniem to już przegraliście tę wojenkę, jesteście cienkie rozlazłe kerbirskie buły ;)

--- Koniec cytatu ---

Sigh uwielbiam jak poludniowcy zabieraja zdanie na temat o ktorym nie maja pojecia - przelec solo flotowym BSem 16j przez wrogi region gdzie co 2-3 systemy jest jakas campa. Ty moze masz na tyle jaj ja jestem realista i nie jestem samobojca

--- Cytat: SokoleOko w Maja 09, 2011, 12:15:05 ---Tak jak napisał Nite - u mnie CEO aliansu stawia sprawę jasno: macie mieć takie shipy, jakie się wymaga albo wypad. I popatrz, to (na ogół) działa.

--- Koniec cytatu ---
NO JPKM nastepny kozak. Wyobraz sobie ze ja mam cala flote najczesciej zduplikowana (mael, hic, skimi) a czasem po 3 sztuki ale w STAGGING systemie (VFK) a nie na koncu swiata. A ty pewnie masz swoja flote w vale prawda? Tu nie chodzi o sprowadzenie shipow z jita tylko ze stagging systemu do miejsca dzialan.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej