Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (99/202) > >>

Tooten:
Idą po najmniejszej linii oporu... Lepiej zajęliby się RA albo Legionem  :-X

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Maja 08, 2011, 01:17:16 ---@Dark, nie marudź już proszę. Jeszcze jakiś czas temu prychałeś, nie tylko ty zresztą, na samą myśl że ktoś może śmieć zaatakować NC.

--- Koniec cytatu ---

tylko krowa nie zmienia pogladow :P

--- Cytat: Nitefish w Maja 08, 2011, 01:17:16 --- To wręcz było nie do pomyślenia, że ktoś może śmieć chcieć ich ubić bo przecież się nie da. Te niezliczone supery, tytki, ilość charów...

--- Koniec cytatu ---
Jak to ktos napisal na kugu - nie jest wazne ile posiadasz sc/tytkow tylko ile mozesz stracic - najwyrazniej DRF dzieki botom moze ich stracic wiecej niz NC dzieki tech moonom.

--- Cytat: Dagund w Maja 08, 2011, 08:23:36 ---@Dark Ciekaw jestem kiedy goony zepną poślady i w końcu  się ruszą żeby walczyć z drfami bo ruski walec już za płotem...

--- Koniec cytatu ---

tbh ja tez, tyle ze ja zwykly F1 bot jestem.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 08, 2011, 09:12:27 ---ale razem z Nc maja wystarczajace liczby, zeby wywalac noda w kluczowych systemach na decydujacych timerach

--- Koniec cytatu ---
nope cat te liczby sa tylko na dotlanie i osobiscie nie wierze zeby nc bylo w stanie wywalac noda tak dlugo (EU+US+AU TZ) az sie DRF znudzi

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 08, 2011, 09:42:55 ---http://i.imgur.com/1nNbY.jpg

--- Koniec cytatu ---
sigh

Nitefish:
Nie no proszę Cię Dark, wszystkie znaki na niebie wskazują na to, że to właśnie NC ma tu mega przewagę tylko chyba się rozleniwiło jak to bywa z wielkimi organizmami i nie mają pary, żeby coś zrobić skutecznie - a szczególnie wytrwale.

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Maja 08, 2011, 12:16:34 ---Nie no proszę Cię Dark, wszystkie znaki na niebie wskazują na to, że to właśnie NC ma tu mega przewagę tylko chyba się rozleniwiło jak to bywa z wielkimi organizmami i nie mają pary, żeby coś zrobić skutecznie - a szczególnie wytrwale.

--- Koniec cytatu ---
a ktore konktetnie po za dotlanowymi ktore sa martwe bo ja w nc np. wystepuje w 3 osobach ;)

sneer:
jeszcze miesiąc i przeczytamy że nc zostało zblobowane .....
fajna jest ta evka ...ciągle zaskakuje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej