Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (86/202) > >>

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 03, 2011, 19:44:52 ---Mimo intela, walki niet :P

--- Koniec cytatu ---
Coz blednie zalozylem ze polecicie bronic swojego Pana (DRF), bo godzina cta idealnie pasowala. IRC probowalo sie zebrac na nas, ale cos poszlo nie tak i zaliczyli kolejny rape - http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=9582311

--- Cytat: Mona X w Maja 03, 2011, 19:29:41 ---I'm in your base pwning your starbase.

--- Koniec cytatu ---
Mona, ale Venal w ktorym teraz jestescie i lecicie w kierunku Tribute to nie jest nasz dom ;)

Goomich:
Podobno to był prywatny POS szefa MM, więc błędnie założyłem ze polecicie bronić swojego Pana. :D
Szczególnie, że ci się intel podobał.

Doom:
Ten pos to było coś w stylu wycieczki personalnej czy po prostu kolejny punkt na liscie orania strategicznego (csaa, kopalnie) ?

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 03, 2011, 20:16:20 ---bronic swojego Pana (DRF)

--- Koniec cytatu ---

DRF nie stoi ani trochę wyżej w mojej hierarchii niż NC... ale po kolei, krok po kroku....

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Maja 03, 2011, 21:21:46 ---Podobno to był prywatny POS szefa MM, więc błędnie założyłem ze polecicie bronić swojego Pana. :D
--- Koniec cytatu ---
Czy ty widziales aby goony bronily mm? Bo ja za to widzialem jak ncdot/ev0ke wraz z PL lecialo kilkanascie jumpow ratowac dupe irc

--- Cytat: SokoleOko w Maja 03, 2011, 22:20:36 ---DRF nie stoi ani trochę wyżej w mojej hierarchii niż NC... ale po kolei, krok po kroku....

--- Koniec cytatu ---
W Twojej calkiem mozliwe bo ty jestes barbarzynca z poludnia ;) a im wiecej ognia i pustyni tym masz wiekszego banana na ustach. nie mniej jednak poleciales tydzien (nawet sie na localu przywitalismy ;)  temu wraz ze swoim sojuszem bronic IRC, po tym jak zostali obici http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=9535489 A teraz pomysl sobie ze wasz pro ally (tu nie ma ironii ncdot/ev0ke to imo najlepsze pvp sojusze w grze) broni failbearow linki w najglupszych wtopach ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej