Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (75/202) > >>

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 26, 2011, 10:53:51 ---I Twój zysk, bo dread offline to zawsze lepiej niż Retriever w hisecu. ;)

--- Koniec cytatu ---

Mowa :] ja to generalnie jestem na kazdej flocie w EU TZ (jesli moge byc online), a jak nie ma flot to szukam zaczepek w hi secu, walcze pewnie z noobami (pomijam oslow co agruja siedzac w hulkach) glownie ale w ten sposob ucze sie mozliwosci dramiela :] i nie zapomnij ze na kb nie widac kiedy musze GTFO ;) a takie sytuacje zdarzaja sie coraz czesciej. Pomimo tego ze chce obejrzec kazda sygnaturke w grze to na chwile na mysl o mordowaniu krzyzykow chce mi sie wymiotowac (pewnie to ulegnie zmianie jak mi mnie wallet schudnie ale poki co szukam zaczepek :] ).

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 26, 2011, 10:53:51 ---Nie znam określenia "bluebail", natomiast faktycznie wczoraj w H-PA nasz FC nie podjął walki i skazał Was na "blueballs" (obawiam się, że tłumaczenia tego idiomu nie znajdziesz w słowniku).

--- Koniec cytatu ---
Moj blad ofc chodzilo mi o blueballs ;) A jak z wasza przeprowadzka do Venal plota czy niekoniecznie?

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 26, 2011, 10:52:10 ---A my zaraz bedziemy miec - uwaga - fanfary - PIERWSZA BITWE W TEJ WOJNIE!!! za godzinke wychodzi stacja White Noise z ostatniego reinforce, w nasza strone leci z Uemon 200 osobowa flota DRF. Bede na bierzaco updejtowal.

--- Koniec cytatu ---
go go SW!!! :D

CATfrcomCheshire:
[09:01:33] xxxxxx > 50x RA/WN moms went through uanzin just now

\o/

Goomich:
Tylko 50? Na pewno to bait. :P

Rabbitofdoom:
Za co za co akurat jak jestem w pracy. A mialem wziac wolne.  >:(

Goomich:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 26, 2011, 10:52:10 ---A my zaraz bedziemy miec - uwaga - fanfary - PIERWSZA BITWE W TEJ WOJNIE!!! za godzinke wychodzi stacja White Noise z ostatniego reinforce, w nasza strone leci z Uemon 200 osobowa flota DRF. Bede na bierzaco updejtowal.

--- Koniec cytatu ---

No i co z tymi apdejtami?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej