Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (67/202) > >>

Doom:
A supercapsle NC to gdzie wtedy były?

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Kwietnia 24, 2011, 11:11:21 ---A supercapsle NC to gdzie wtedy były?

--- Koniec cytatu ---
pewnie na posie.

Na wczorajszym state of goonom zostalismy poinformowani o inwazji na DRF, a dokladniej na Cobald Edge aby rozerwac skondensowane sily DRF.

kaleba:
Tak patrze na cała tą sytuacje i mam coraz wieksze obawy że może tu też być chiński serwer. Dopuki rmt w DRF jest na porzadku dziennym a boty używane cześciej niż gdziekolwiek indziej istnieje takie zagrożenie.
I tak jak to było powiedziane wczesniej, my nie pałamy miłościa do NC/goonow, ba nawet chetnie byśmy im cos walneli ale uważam że DRF jest groźniejsze niż NC.

Tloluvin:

--- Cytat: kaleba w Kwietnia 24, 2011, 12:30:38 ---Tak patrze na cała tą sytuacje i mam coraz wieksze obawy że może tu też być chiński serwer.
--- Koniec cytatu ---
Wiem, ze to offtop, ale wciaz nie potrafie zrozumiec co mialoby spowodowac, ze serw na ktorym graja ludzie z roznych stref czasowych, o roznym sposobie myslenia czy ogolnie postrzegania swiata, porozumiewajacy sie roznymi jezykami i czesto skloceni ze soba chociazby na tle narodowosciowym z RL pojdzie ta sama droga co serw chinski, a co za tym idzie czym tu sie przejmowac.
Juz raczej powinien to byc powod do radosci bo wtedy cale 0.0 byloby dostepne do roamow

SokoleOko:

--- Cytat: Tloluvin w Kwietnia 24, 2011, 16:10:02 ---Wiem, ze to offtop, ale wciaz nie potrafie zrozumiec co mialoby spowodowac

--- Koniec cytatu ---

W ogóle wiesz co się stało na chińskim serwerze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej