Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (63/202) > >>

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Nitefish w Kwietnia 19, 2011, 00:11:58 ---Co do rtm to NC tak samo kosi kase jak dfr.

--- Koniec cytatu ---

W NC nie ma tolerancji dla botów , przynajmniej oficjalnie bo nijak nie da się skontrolować 60000 charów ale jak delikwenta się złapie to w większości ally na północy nie zagrzeje on miejsca, chociaż jak jeden z memberów CBC chciał usunięcia bota testów namierzonego w venal to była z tego mała drama i potraktowano to jako wtrącanie się w wewnętrzne sprawy TEST. Z drugiej strony w tym wypadku doszło parę innych czynników jak scramblowanie blue bota + pisanie na lokalu ze sprowadzi się na niego redów itp... . Tak czy owak powiem tyle nawet w "kerbirskim" i wyśmiewanym TNT istnieje zasada 0 tolerancji dla botów, że o CBC nie wspomnę. Liberalizm liberalizmem ale boty należy tępić nawet jeżeli jest to walka z wiatrakami.  MY przynajmniej sumienie mamy spokojne.

Ogólnie NC jest bardziej cywilizowanie i real kasę trzepie się w bardziej inteligentny sposób np: sprzedając pluszowe misie z logo ally czy koszulki, prezerwatywy, gadżety erotyczne z podobizna Mittaniego, trzeba poszperać na forach goonsów mialem kiedyś linki do naprawde ciekawych rzeczy  ;D .

Doom:
U ruskich boty. Uwas wierchuszka kosi kase ze sprzedaży isków za technet.
nie nie mam na to dowodów, powtarzam tylko to co wiedzą wszyscy >:D

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Kwietnia 22, 2011, 23:21:22 ---nie nie mam na to dowodów, powtarzam tylko to co wiedzą wszyscy >:D

--- Koniec cytatu ---

wszyscy takze mowia ze jestes <<wstaw dowolna obelge>> powtarzam tylko to co wiedza wszyscy ;)

Doom:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 22, 2011, 23:47:10 ---wszyscy takze mowia ze jestes miłym i bezkonfliktowym człowiekiem powtarzam tylko to co wiedza wszyscy ;)

--- Koniec cytatu ---
Fix

Ptysiu:
EVE24 mi wyłączyli dranie, więc można poprosić tutaj o jakiś update? Jak idzie na północy i ofensywa na południu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej