Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
SokoleOko:
--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 15, 2011, 11:39:43 ---Raczej z naciskiem na "polecimy komuś wpier...", a że nie wrócimy to detal - a nie "polecimy coś wdupić". Niby drobna różnica, nie?
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.
"Lecę się bić, będąc przygotowanym i mając plan, a to czy zginę - nie ma znaczenie" -> pro
"Lecę wdupić shipa" -> fail
Polecieć, bić się z liczniejszym przeciwnikiem, zaorać go nie ponosząc strat -> szczyt bycia pr0.
magni:
Nie wiem co wy ciagle z tym F1, ja np mam bron zgrupowana pod F2 wiec nie wciskam F1 (hura zdaje sie ze nie jestem botem \o/ )
Nitefish:
hue, hue, hue, a ja mam najczęściej F2 i F3 :P
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 15, 2011, 11:58:36 ---
"Lecę się bić, będąc przygotowanym i mając plan, a to czy zginę - nie ma znaczenie" -> pro
--- Koniec cytatu ---
to wedlug twojej definicji jestem pro ;) dzieki za komplement mimo iz sie nie czuje pro.
Trefnis:
alescie sie przyczepili, ja doskonale rozumiem idee roamow chgw gdzie najczesciej bez planu powrotnego
ubaw zalezy od tego z kim lecisz i co bedzie na ts podczas roamu a nie od perfekcyjnego wykonania master tactic planu
jedne z najlepszych moich roamow byly jak latalem z rumunami nie rozumiejac ani slowa na roamy one kill one shot
najczesciej nawet nie wiedzialem rano gdzie skonczylem wieczorem (duza szansa ze w clonowni)
inna zasada jak lecisz na jakis op bo trzeba przeciwnika zgnoic/masz w tym jakis cel konkretny/pocwiczyc nowa taktyke czy sklad floty
a inaczej jak pada komenda lecimy gdzies dobrze sie bawic, zobaczymy co podrodze sie zdazy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej