Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (49/202) > >>

Rabbitofdoom:
http://www.youtube.com/user/revisedcode?feature=mhum
Fraps z wczoraj.
Bedzie respawn?

Ranshe:

--- Cytat: Ektobus Rired w Kwietnia 15, 2011, 08:54:59 --- "kto chce niech wsiada w to co ma najtańszego w hangarze, albo co chce wdupić i polecimy do delve, bo gdzieś tam jest jakaś 100 osobowa flota i obiecuję że wszyscy zginiemy". No i polecieliśmy, wiem że dla was to nie do pomyślenie, przecież lecieć gdzieś po to żeby zginąć to zamach na statystyki kilbordowe i jawne znieważenie idei pro pvp, ale widzicie my mamy to gdzieś.

--- Koniec cytatu ---

No jeśli was bawi wsiadanie w byle gówno i lecenie aż ktoś was posprząta, no to okej, aczkolwiek przyznam że "lećmy na drugi koniec galaktyki wdupić 100 statków bo to śmieszne" to jeden z głupszych pomysłów jaki słyszałem w ogóle, a ostatnio słyszałem trochę całkiem głupich.

No ale nic, powodzenia w robieniu za boty od wciskania F1.

sc0rp:
@Ranshe glupi twoim zdaniem, a moim zdaniem dziwny ale ani glupi ani dziwny dla uczestnikow floty. JA nie biore udzialu w tych flotach, bo mnie nie bawia ale skoro sa ludzie ktorych to bawi to o co chodzi? Inna sprawa ze wy frytkami fruwacie po low - co jest dla mnie glupie bo mozna liczyc tylko na to ze ktos was przy bramie zaatakuje lub wam uda sie kogos zlapac zdala od sentry - ale skoro was to bawi to gratuluje kazdego killa kumplowi co u was lata i ciesze sie ze wciaga sie w eve coraz bardziej ;)

Ektobus Rired:
Ja pisze o lol roamie a ty o botach wciskających f1, gram żeby się dobrze bawić, a wczoraj bawiłem się świetnie i wisi mi co o tym myśli jakiś  bawiący sie uber pro pvp.

PS. Jak Col będzie organizował GangNight to rozumiem że nie polecicie bo nie zrozumiecie idei?

Ranshe:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 15, 2011, 10:10:54 ---@Ranshe glupi twoim zdaniem, a moim zdaniem dziwny ale ani glupi ani dziwny dla uczestnikow floty. JA nie biore udzialu w tych flotach, bo mnie nie bawia ale skoro sa ludzie ktorych to bawi to o co chodzi?
--- Koniec cytatu ---

Ludzi bawi stanie w mega blobie i wciskanie F1 gdy FC każe? Ooookeeeej... ;)

--- Cytuj --- Inna sprawa ze wy frytkami fruwacie po low - co jest dla mnie glupie bo mozna liczyc tylko na to ze ktos was przy bramie zaatakuje lub wam uda sie kogos zlapac zdala od sentry -
--- Koniec cytatu ---

Oj nie tylko na to, generalnie na cele nie narzekamy, a i ostatnio biliśmy takiego cwaniaka, co z zasięgu sentry wyleciał a potem nas w nie z powrotem wciągnął. Hawk wytrzymuje tak ze 4 salwy z sentry. Zresztą nie tylko frytkami latamy - http://ranshe.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=9330386 :)

--- Cytuj ---ale skoro was to bawi to gratuluje kazdego killa kumplowi co u was lata i ciesze sie ze wciaga sie w eve coraz bardziej ;)

--- Koniec cytatu ---

Powiedz który to ;)

--- Cytat: Ektobus Rired w Kwietnia 15, 2011, 10:17:56 ---Ja pisze o lol roamie a ty o botach wciskających f1, gram żeby się dobrze bawić, a wczoraj bawiłem się świetnie i wisi mi co o tym myśli jakiś  bawiący sie uber pro pvp.
--- Koniec cytatu ---

No i powiedz no misiaczku, co też na tym lol roamie robiłeś w tej flocie takiego ważnego i fajnego oprócz wciskania F1, że się tak świetnie bawiłeś. Ciekaw jestem no. :)

--- Cytuj ---PS. Jak Col będzie organizował GangNight to rozumiem że nie polecicie bo nie zrozumiecie idei?

--- Koniec cytatu ---

Jak ideą Ganknighta będzie "polecimy żeby wdupić sto statków" a nie "polecimy coś zamordować wspólnie", to owszem, nie polecę bo nie zrozumiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej