Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
SokoleOko:
Rozumiem, że AAA może nie kochać DRF, ale żeby bronić NC przed DRF... to by już było bardzo grubo.
Ptysiu:
Tbh. też wątpię by NC miało upaść/rozpaść się. Jeśli padnie Geminate + część terenów osłabionej Majesty to i tak będzie sukces.
Na co jednak w swojej naiwności liczę, to na tyle wielkie straty w supercapsach po każdej ze stron, że każda utrata nyxa (nie koniecznie na pasku ;)), nie mówiąc o tytanie będzie już bloki bolała. Jak pisałem, może to trochę naiwne z mojej strony, bo z jednej strony liczba supercapsli jest i tak ogromna, a z drugiej potencjał produkcyjny tychże po obu stronach jest nie mały. Nie mniej podoba mi się myśl o regresie liczby owych w grze ;).
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 14, 2011, 14:39:01 ---Rozumiem, że AAA może nie kochać DRF, ale żeby bronić NC przed DRF... to by już było bardzo grubo.
--- Koniec cytatu ---
http://a-kills.com/?a=kill_detail&kll_id=453839
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 14, 2011, 14:39:01 ---Rozumiem, że AAA może nie kochać DRF, ale żeby bronić NC przed DRF... to by już było bardzo grubo.
--- Koniec cytatu ---
Ja mysle, ze tutaj chodzi glownie o zyski. Jest teraz taki moment, ze da sie zagarnac jakies moony z technetem, i trzeba to wykorzystac. Naprawde nie wiem, jakie dokladnie maja plany, my jako Stainwagon widzimy i DRF i Nc na bardzo czerwono, i obu stronom konfilktu zyczymy jak najgorzej, ale AAA blok to juz inna historia.
sc0rp:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 12, 2011, 04:25:09 ---I co jeszcze bardziej ciekawe jest spodziewany kontyngent z...
...poludnia tylko do konca nie wiadomo po czyjej stronie. Rabbit daj znac czy dostaliscie sygnal aby leciec na polnoc jak tak to kogo ustawic na plus ;)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 14, 2011, 14:27:37 --- Jezyczkiem u wagi jest AAA blok, ktory chociaz najslabszy ze wszystkich trzech, bedzie pelnil decydujaca role przewazajac szale. Na ktora strone, to sie jeszcze okaze, ale to, ze wybieraja sie na Polnoc jest juz pewne.
--- Koniec cytatu ---
Rabbit odniesiesz sie? :) Bo widze ze w C0ven maja podobne info co my :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej