Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 13, 2011, 23:03:39 ---http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=59108
--- Koniec cytatu ---
Hmmm...ale o co chodzi ? Co to ma wspólnego z "ofensywnymi Ally" ? To Evoki czy Pandemiki ? Bo wyglądają na NC po prostu. Poprosze grzecznie o informację
SokoleOko:
--- Cytat: Pol Kent w Kwietnia 13, 2011, 23:29:14 ---Hmmm...ale o co chodzi ? Co to ma wspólnego z "ofensywnymi Ally" ? To Evoki czy Pandemiki ? Bo wyglądają na NC po prostu. Poprosze grzecznie o informację
--- Koniec cytatu ---
NCDOT to przecież wcielenie TRI - jak najbardziej "ofensywny ally", zresztą teraz latają razem z ev0ke w Pure Blind.
Zalinkowana bitka odbyła się w samym środku ich pocketu w Providence.
Goomich:
--- Cytat: Doom w Kwietnia 13, 2011, 22:25:05 ---I tak btw, kto kogo w obecnej sytuacji najezdza a kto się broni. Odkąd powstal temat strona prowadzaca ofensywę pare razy sie chyba zmienila... :P
--- Koniec cytatu ---
Z tego co się orientuję, to my atakujemy ich. Parę dni temu zrefowaliśmy parę POSów z CSAA (srsly po dwa CSAA na POS, to się trzeba trochę nalatać z frachtami, kto może tak grać?), ktoś jeszcze refował gdzie indziej w tym samym czasie, teraz jednocześnie PL będzie dogryzać od południa razem z DRFem.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Doom w Kwietnia 13, 2011, 21:41:43 ---Jedyny tytan Bufu o jakim wiem że spadł to Leviatan podczas inwazji rok temu i on bynajmniej na anomalki nie był zafitowany.
--- Koniec cytatu ---
chodzi o tego tytana, ktorego wyklouczyl Alto Samolotoeo?
Doom:
Nie wiem nie było mnie tam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej