Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Doom:
Twoją wypowiedź wyceniam na 10... punktów. Jedyny tytan Bufu o jakim wiem że spadł to Leviatan podczas inwazji rok temu i on bynajmniej na anomalki nie był zafitowany. Sprawdź sobie jaki wtedy był standard fitowania tytków...
Ptysiu:
No dobra, a tak merytorycznie, jak idzie inwazja jak dotąd? Tak w skali "globalnej", nie tylko Venal.
Doom:
I tak btw, kto kogo w obecnej sytuacji najezdza a kto się broni. Odkąd powstal temat strona prowadzaca ofensywę pare razy sie chyba zmienila... :P
Yurioni:
--- Cytat: Platfusek w Kwietnia 13, 2011, 21:34:49 ---Mocne słowa jak na członka korporacji która słynie z wtapiania tytanów zafitowanych pod anomalki (shield boostery itd)
Leviathan bufu issue, polecam poczytać komentarze http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=6567391
Jesteście chyba ostatnimi którzy powinni sie wypowiadać w kwestii supercapsów, więc nie starajcie sie kręcić trola na kimś kto może nie jest lepszy, ale na pewno nie jest gorszy.
--- Koniec cytatu ---
mocne slowa jak na kogos kto tytana widzial tylko na filmiku, a slynie z wypowiadania sie na tematy o ktorych nie ma nawet teoretycznego pojecia...
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 13, 2011, 20:27:46 ---
wiedza ze ich kb dostalby cioty tak jak wtedy gdy inity dostarczali im eksmisje i nie mogliby sie prezyc jacy sa pro
--- Koniec cytatu ---
eee a tak wlasciwie to do czego pijesz?
SokoleOko:
--- Cytat: Minna Hinata w Kwietnia 13, 2011, 19:49:49 ---Panie SokoleOko, jestem osoba neutralna w tym zgromadzeniu. Interesuje sie polityka i tym czym zajmuja sie dane alianse w danym momencie poniewaz no aktualna sytuacja mnie do tego obliguje. Nie faworyzuje DarkFlone jak i nie mam zamiaru faworyzowac was. Generalnie przedstawiam moj punkt widzenia na sprawe. Dawniej bylem w duzym aliansie, swoje POS Wars przezylem, duze floty widzialem. Dzisiaj juz pvp dla mnie nie wyglada tak jak kiedys. Osobiscie pochwalam wasze floty 30-40 osob poniewaz tu tkwi kwintesencja calego skirmish pvp.
--- Koniec cytatu ---
Piwo dla Pana :)
--- Cytat: Minna Hinata w Kwietnia 13, 2011, 19:49:49 ---Inaczej sie ma sprawa aliansow ofensywnych takich jak Evoke, Pandemic Legion itp. Oni z wielka checia do was wyleca wiec dlaczego nie polecicie tam szukac zaczepki? Potrafisz na to odpowiedziec?
--- Koniec cytatu ---
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=59108
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej