Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (37/202) > >>

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Kane McCallan w Kwietnia 13, 2011, 19:07:47 ---Co nie zmienia faktu, że jest to smutne i nie świadzczy dobrze o stosunkach miedzy membersami u was.

--- Koniec cytatu ---

Z ta zasada można się zgodzić lub nie(ja się akurat nie zgadzam) ale IMHO nijak ma się to do "stosunków między membersami". Odpowiedziałem jedynie na wyżej zadane pytanie.

Minna Hinata:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 13, 2011, 13:53:54 ---@Minna Hinata:

Można krócej - Dark nas trolluje na forum, bo jakoś ciągle coś mu staje na przeszkodzie, żeby "wymienić argumenty" ingame.

A my po prostu nie mamy szacunku dla eks-rentiera i kerbira z przekonania, który teraz dostał skrzydeł jako członek korporacji będącej częścią peciarskiego aliansu wykorzystywanego przez NC jako meatshield, a którego "pvp toon" specjalizuje się w canflippingu w hisecu :)

Odpłaca nam pięknym za nadobne, co trudno mu mieć za złe i tak sobie nabijamy posty.

--- Koniec cytatu ---

Panie SokoleOko, jestem osoba neutralna w tym zgromadzeniu. Interesuje sie polityka i tym czym zajmuja sie dane alianse w danym momencie poniewaz no aktualna sytuacja mnie do tego obliguje. Nie faworyzuje DarkFlone jak i nie mam zamiaru faworyzowac was. Generalnie przedstawiam moj punkt widzenia na sprawe. Dawniej bylem w duzym aliansie, swoje POS Wars przezylem, duze floty widzialem. Dzisiaj juz pvp dla mnie nie wyglada tak jak kiedys. Osobiscie pochwalam wasze floty 30-40 osob poniewaz tu tkwi kwintesencja calego skirmish pvp.

Wracajac do tematu braku zainteresowania NC wobec was:

@Nitefish - wybacz ale nie mam przyjemnosci juz tlumaczyc Ci prostych  rzeczowych spraw. Jak dobrze wiesz, pilot carriera zlapanego na anomalii jest sam sobie winny. Nie czyta intelu, nie uwaza na localu, nie zna pojecia logoff w przypadku scrambla od ratow i hosta na localu. To sa podstawy zycia w zero zero gdzie macie local. Po co bronic idioty ktory nie potrafi sie dostosowac do reszty? Nauka na wlasnych bledach najbardziej boli i najlepiej uczy.

Co do twojego trolowania czym NC sie zajmuje... kazdy ma swoje zajecia. Jedni lubia kopac, inni strzelac do krzyzykow i NIE MA obowiazku brania udzialu we flotach poza CTA. Dodatkowo dochodzi defensywna mentalnosc. Nie na darmo mowi sie o NC jak o uspionym niedzwiedziu ktory budzi sie jak ktos zacznie psuc jego legowisko. Nie maja powodu do was wylatywac, nie stanowicie zagrozenia dla nich. Proste i logiczne.

Inaczej sie ma sprawa aliansow ofensywnych takich jak Evoke, Pandemic Legion itp. Oni z wielka checia do was wyleca wiec dlaczego nie polecicie tam szukac zaczepki? Potrafisz na to odpowiedziec?

sc0rp:

--- Cytat: Minna Hinata w Kwietnia 13, 2011, 19:49:49 ---
Inaczej sie ma sprawa aliansow ofensywnych takich jak Evoke, Pandemic Legion itp. Oni z wielka checia do was wyleca wiec dlaczego nie polecicie tam szukac zaczepki? Potrafisz na to odpowiedziec?

--- Koniec cytatu ---
ja widze 2 mozliwe powody:
wyzebrali blue standa
i/lub
wiedza ze ich kb dostalby cioty tak jak wtedy gdy inity dostarczali im eksmisje i nie mogliby sie prezyc jacy sa pro

Kombat:
Twoje zorientowanie w sytuacji jak zwykle jest fenomenalne

Platfusek:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 13, 2011, 15:49:40 ---A to CBC ma jakieś bojowe* supercapsy? Czy prężysz nie swoje mięśnie?

*czyli nie raciarki.

--- Koniec cytatu ---

Mocne słowa jak na członka korporacji która słynie z wtapiania tytanów zafitowanych pod anomalki (shield boostery itd)

Leviathan bufu issue, polecam poczytać komentarze http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=6567391

Jesteście chyba ostatnimi którzy powinni sie wypowiadać w kwestii supercapsów, więc nie starajcie sie kręcić trola na kimś kto może nie jest lepszy, ale na pewno nie jest gorszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej