Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (36/202) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Kane McCallan w Kwietnia 13, 2011, 17:29:40 ---Daj tylko mi namiary na regiony, dawno nie gralem i nie wiem gdzie goonsy mieszkaja teraz. Do soboty dolece.

--- Koniec cytatu ---
FYP

Deklein, Fountain, Pure Blind, Fade, Cloud Ring.

A Bruce napisal ze teraz sa w http://evemaps.dotlan.net/map/Solitude na incursji -> http://www.youtube.com/watch?v=nJKcK-Fv80I

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Nitefish w Kwietnia 13, 2011, 10:24:34 ---To czekaj, jak ubijamy wam lotnisko w systemie gdzie obok stoją 2 nyxy klepiąc anomalki to znaczy, że tak mało Was to obchodzi, macie kolesia w dupie, czy może coś innego?

--- Koniec cytatu ---

Mimo ze ostatnio RL nie pozwala mi na większa aktywność to chyba potrafię odpowiedzieć na to pytanie. W TNT piloci racących carrierów płaca tzw "gapowe"(obecnie chyba okolo 300-400mil na alians) jeżeli dadzą się złapać redom na anomalkach. Stąd tez panowało i panuje chyba dalej specyficzne podejście do nich w aliansie, m.in. nikt ich nie ostrzega o tym ze lecą hosty, często nikt im nie pomaga a wręcz pamiętam przypadki ze odwracało się uwagę pilota od intela tak żeby go redy capnęły ;D

Mam nadzieję że pomogłem

Z pozdrowieniami Anna

amra:
To co piszesz Anno to smutne jest. Nawet goony sobie takich numerow nie odwalacja, chyba że sie nie chwala tym, ale watpie.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Kane McCallan w Kwietnia 13, 2011, 18:55:48 ---To co piszesz Anno to smutne jest. Nawet goony sobie takich numerow nie odwalacja, chyba że sie nie chwala tym, ale watpie.

--- Koniec cytatu ---

Cóż pilot racącego carriera  jest panem swego losu , jak nie patrzy na intel to sam sobie jest winien. Oczywiście nie determinuje to braku pomocy np. jak Albiego redy capneły w thanatosie na sanctumie to ludzie się zebrali i go odratowali...chociaż to chyba bylo z rok temu przed wprowadzeniem zasady "gapowego". A co do goonów to potrafią odstrzelić własnego pilota w dredzie na opie  ;D . O ile pamiętam to chyba wkurzył czymś fc i ten mu obiecał ze straci dreda i tak długo na niego polowaliśmy aż stracił.

amra:
Co nie zmienia faktu, że jest to smutne i nie świadzczy dobrze o stosunkach miedzy membersami u was.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej