Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Rabbitofdoom:
Cos tam maja ale czy bojowe to nie wiem. Zarobic na ms to nie jest taki straszny problem jak sie chce i ma pomysla.
Totalizator:
Panów z bufu zapraszam do solitude na inkursje bo strasznie tu nudno, normalnie są jacyś piraci czy coś do strzelania a tutaj jeno thanatos siedzi na undocku i wdupia fightery, nuda. Chętnie was zezłomujemy jak przylecicie w 10 czy coś :v
Nitefish:
@Bruce, ja już nie ogarniam jak to z Wami jest - ostatnio jak byliśmy u Was i było Was mnóstwo to nic się nie działo, a teraz nas na inkursje zapraszasz?
Tu bliżej to w ogóle nie wiadomo o co kaman - tengu zakazane, navy caracale zakazane, gangi trzeba wcześniej anonsować...
Totalizator:
Inkursje robione są w 10-20 osobowych flotach na publicznych beaconach i tradycyjnie napieprzamy się z miejscowymi o plexy, niestety solitude to dosłownie transylwania a wasze daredevil-drake gangi byłyby jak znalazł do odstrzału.
amra:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Kwietnia 13, 2011, 16:19:50 ---Panów z bufu zapraszam do solitude na inkursje bo strasznie tu nudno, normalnie są jacyś piraci czy coś do strzelania a tutaj jeno thanatos siedzi na undocku i wdupia fightery, nuda. Chętnie was zezłomujemy jak przylecicie w 10 czy coś :v
--- Koniec cytatu ---
Chyba przyjme zaproszenie, i zaczne sie logowac. Wprawdzie mam jakies 10j carrierem do venal, ale takiemu zaproszeniu nie odmowie. Daj tylko mi namiary na poket/system, dawno nie gralem i nie wiem gdzie goonsy mieszkaja teraz. Do soboty dolece.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej