Eve Online > NoobGarten
Proba logowania do gry
sempajers:
tak wiec im dluzej przygladam sie tej grze tym bardziej mi sie podoba z tym ze nie chce spieprzyc wszystkiego od poczatku i obecni jestem na samym poczatku wyboru rasy nie wiem ktora rase oplaca sie wybrac najlepiej po tem zostaja jeszcze podpunkty "bloodline" prawdopodobnie trzeba wybrac w czym sie chcesz specjalizowac chyba :) i "ancestry" (trzeba bylo sie urodzic w ameryce to by nie bylo problemow z jezykiem :> )
Doom:
Nie to że jestem złośliwy, ale na stronie głównej jest FAQ w którym bodajze Albi pisał odpowiedź na to pytania, ponadto w tym dziale forum jest kilka wątków z pytaniami od młodych graczy przejżyj je to zaoszczędzisz trochę czasu swojego i naszego
Xarthias:
Jakbyś trochę przejrzał to forum, to byś zauważył że takich pytań padło już milion :P
Rasa ma obecnie znaczenie jedynie erpegowe, no i zależy od niej to, czym będziesz na początku latał. Nie ma to jednakże większego znaczenia, więc poszukaj mordy, która Ci się najbardziej podoba (co i tak nie ma znaczenia, bo za miesiąc będzie remap portretów :P) i graj :)
No i biegiem do Akademii, została założona dla takich jak Ty.
Goomich:
Za miesiąc będzie "nieobowiązkowy". Niestety dla mnie obowiązkowy, bo na sisi tak mi zrujnowali to co mam, że nie mogę patrzeć.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej