Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (58/59) > >>

[VIDE] Herezja:
Jeśli za wrzucenie niezgodnego z regulaminem avatara by coś groziło (choćby ban na pół roku i wyzerowane czasu aktywnego konta), dodatkowo byłoby dostępne tylko dla osób z pełnym kontem np pół rocznym to ludzie by się dwa razy zastanowili czy warto wrzucić nieodpowiedni avatar.

A co do chodzenia po stacji. To co ma jedno do drugiego.  Tworzysz postać i jako osoba nowa masz X avatarów do wyboru ale jako starsza już postać możesz zmodyfikować to co jest na czacie wyświetlane (czyli właśnie avatar). Naprawdę widzisz w tym problem?

SokoleOko:

--- Cytat: Herezja w Luty 01, 2011, 12:46:26 ---A co do chodzenia po stacji. To co ma jedno do drugiego.  Tworzysz postać i jako osoba nowa masz X avatarów do wyboru ale jako starsza już postać możesz zmodyfikować to co jest na czacie wyświetlane (czyli właśnie avatar). Naprawdę widzisz w tym problem?

--- Koniec cytatu ---

Twoim problemem jest brak zrozumienia mechaniki gry.

[VIDE] Herezja:
Ależ ja temu nie przeczę dlatego właśnie pisze i liczę, że ktoś kto wie wyprowadzi mnie z błędu. Będziesz taki miły i to zrobisz?

Doom:
Tak w skrócie
- wklejasz płaski nie 3d obraz z dysku
- avatary są aktualnie tworzone na silniku 3d, poniewaz tworzysz odrazu całego avatara, docelowo do incarny
- ponieważ wkleiłbyś zdjecie z dysku obejmujace jedynie pysk nie miałbyś avatara do incarny

teraz jasno?

[VIDE] Herezja:
No nie do końca. A gdzie jest powiedziane, że nie można mieć własnego avatara ściąganego z dysku a kiedyś w przyszłości łazić ulepioną cizia po stacji? Czy to się kłóci z sobą? Bo dla mnie nie. Jedyne co by musieli zrobić to zaimplementować takową możliwość bo avatary 2d są dostępne (przynajmniej technicznie są).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej