Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (31/59) > >>

Doom:
Raczej stawialbym na coś z kultur moża śródziemnego: grecy może rzymianie

Starakopara:

--- Cytat: Doom w Stycznia 20, 2011, 11:19:27 ---Raczej stawialbym na coś z kultur moża śródziemnego: grecy może rzymianie

--- Koniec cytatu ---

w sumie racja, mój amarrski alt z blodline`u amarr ma typowo rzymski-patrycjuszowski nochal  :D  ( ofc na starym obrazku, nowego jeszcze nie rzeźbiłem )

Shiro:

--- Cytat: Xarthias w Stycznia 19, 2011, 21:17:22 ---http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=846&aid=105650&utm_source=facebook&utm_medium=update&utm_campaign=incursion
Zmiany w kreatorze postaci - będzie możliwość poprawienia sobie chara (ale tylko raz).

--- Koniec cytatu ---

W linku, który podałeś

--- Cytuj ---We will be introducing the ability to repeatedly recustomize characters in a future release. The current plan is to introduce this at the same time as we release tattoos, scars and piercings so players can take advantage of these new assets.
--- Koniec cytatu ---

Czyli pewnie co zakup nowych RayBanów będzie możliwość zmiany ujęcia. Generalnie, nie powinniśmy marudzić, bo możliwości obecnego edytora to ścisła czołówka na rynku MMO, ale brak zróżnicowanych dodatków pozostawia lekki niesmak.. Nawet mi zabrali skórzaną, czarną kurtkę, którą miałem na SISI, banda decydentów : /

PS
Brakuje mi jeszcze lenonek i możliwości wsadzenia szluga w usta- tak powinna wyglądać kosmiczna kobita najemnik:)

Colonel:
http://eveolution.de/portrait.php

SokoleOko:
Akurat tej rasowej dywersyfikacji bym się nie czepiał. Zawsze kojarzyła mi się z hodowlą psów rasowych i różnice między Brutorem a Khanidem przypominały mi Doga niemieckiego vs. Yorka. Każdy wie, że jakby ludzi szlag trafił i psy zostały same sobie, to w ciągu kilkudziesięciu lat rasy by znikły i zostało to, co było na początku - czyli coś pomiędzy wilkiem a lisem. Skoro nawet w RPA z apartheidu zdarzały się dzieci międzyrasowe, to nie mówcie mi, że w New Eden nie byłoby takich związków i dzieci z nich.

Natomiast jak najbardziej trwałe okazałyby się różnice kulturowe (stroje, fryzury, dodatki) i to powinno znaleźć odbicie w zasobach edytora, a moim zdaniem nie znalazło. Gdzieś w sieci krąży ten post-SS-mański mundur Caldari, który kiedyś pokazało CCP. Po prostu rewelacja i po cichu liczyłem, że w coś takiego ubiorę swojego alta handlowego, a tu dupa - 3 frakcje (z czego dwie wrogo do siebie nastawione) mają te same mundury.

EDIT: jeden z altów handlowych, którego zrobiłem jako pierwszego, bo nie ma żadnych skilli i mogę go zreprocesować w celu zamiany na jakąś fajną laskę ;)

Wyglądał tak:

A teraz wygląda tak

EDIT2: Col, świetny link!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej