Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (3/59) > >>

Racjel:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 06, 2010, 15:49:59 ---

--- Koniec cytatu ---

Wot?

Dormio:
No co - pewnie jego nowy awatar :D

Ciekawe czy jak już będzie na TRI, to czy będzie możliwość wielokrotnej zmiany awatara, czy tylko jeden raz... na SISI nie ma o tym żadnej wzmianki ?

SokoleOko:

--- Cytat: Dormio w Październik 06, 2010, 15:58:30 ---No co - pewnie jego nowy awatar :D
--- Koniec cytatu ---

Metroseksualny to ja mogę być w realu, w Eve mój avatar kipi testosteroem.

Swoją drogą czekam na nową wersję Achury Mikkera... będziemy mieć świetną dupcię jako CEO, czuję ostry boost rekrutacji, lmao :)

--- Cytat: Dormio w Październik 06, 2010, 15:58:30 ---Ciekawe czy jak już będzie na TRI, to czy będzie możliwość wielokrotnej zmiany awatara, czy tylko jeden raz... na SISI nie ma o tym żadnej wzmianki ?

--- Koniec cytatu ---

Za parę dni kreacja avatarów pojawi się na SiSi... pewnie wszyscy się rzucą to testować i już czuję problemy z dopchaniem się do koryta... znaczy, z zalogowaniem :D

F-YU:
Will I be able to change race, bloodline or gender on existing chars?
If you already have a character for which you need to redo your portrait, you have to do it within your current race, bloodline and gender. It‘s not impossible to think that in the future you may clone jump into bodies (clones) of different races, bloodlines and even genders, but that function will not be available on Incursion launch.

ech... szkoda... eve coś straci
to jeszcze nicka powinno się dać zmienić aby piękna sexy laska nie nazywała się silny roman  :)

[VIDE] Herezja:
@Solo taka laska ?? http://www.goods.pl/images/products/pl/Laska_Cold_Steel_African_Walking_Stick.jpg ];))))))))))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej