Forum Gry > World of Tanks
Wasze ulubione mapy i taktyki
Starakopara:
--- Cytat: Gizmo79 w Październik 05, 2010, 08:40:52 ---Wcale nie taki samobójczy, po składzie przeciwnika jeszcze przed bitwą można w miarę dokładnie zobaczyć czy da radę czy nie. Jak mają kilka dobrych artylerii, sporo ciężkich i do tego dobre TD to nie bardzo, ale jak jest tylko parę heavy to nie wydzielą do obrony tego odcinka niczego co da radę obronić przed sprawnym uderzeniem.
--- Koniec cytatu ---
jak patrze na składy drużyn przed bitwą i widzę mojego hetzera na dole stawki to wiem, że bedzie bolało :(, nie zawsze, ale zazwyczaj padam prędko, nawet z armatą 105 mm nie zawiele zdziałam przeciwko ciężko opancerzonym celom, a po jednym strzale od przeciwnika hetzer wesoło płonie w krzakach :P
Hellbright:
Hetzer jest średnio udanym td. No i teraz tire 4 często lądują ze znacznie silniejszymi przeciwnikami. Sam leveluję sowieckie i jest kiepsko.
Do tematu- większość bitew jest strasznie schematyczna. Ludzie najczęściej jadą 'jak zawsze' i walki są nieco nudne. Jak jeszcze sprzęt odstaje poziomem to trochę grać się nie chce.
Starakopara:
fakt, nie chce się , teraz po prostu na siłę grinduję expa żeby dobrnąć do Stuga III, myślę że ten TD będzie sobie lepiej radził na polu walki
Rabbitofdoom:
Stug to taki troche lepszy hetzer. Jgd pzIV jest juz dosc skuteczna zabawka. Jest w stanie ubic w zasadzie wszystkie TD poza ostatnimi dwoma tierami niemcow i ostatnim tierem ruskow.
Trefnis:
hahha
stwierdzenie ze stug to taki troche lepszy hetzer jest jak powiedzenie ze t3 statek to taki troche lepszy cruiser.... :D
brnij kopara, warto, nawet jak nie o dzialko to predkosc i zwrotnosc stuga jest zadziwiajaca
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej