Eve Online > Tyrannis
Tyrannis 1.1
sc0rp:
No to pieknie ciekawe czy ktos z was ma takiego buga, odkrylem go dopiero wczoraj. otoz jak dostaje eskalacje to nie wyskakuje mi "popup", dowiedzialem sie o tej eskalacji tylko dlatego ze kumplowi na gridzie wyskoczyl ze dostalem. klikam w journal i faktycznie jest a oprocz tego 2 expired obie z data po premierze Tyrannis 1.1 - no myslalem ze mnie trafi - GJ CCP.
Pytanie: Jesli odmowilem instalacji opcjonalnych patchy to jest jakas opcja zeby mnie jeszcze raz zapytal czy chce go zainstalowac?
SokoleOko:
--- Cytat: Ramsfeld w Październik 05, 2010, 23:31:47 ---Wasze problemy są dość błahe w porównaniu z moim ;) po nowym pathu za każdym razem podczas włączania EVE dostaje twardego reseta kompa a dzieje się to dokładnie w momencie gdy mam zobaczyć screen logowania postaci :) czy ktos ma podobny problem ? Czy ktos zna rozwiązanie ? mogę tylko dodać ze nie jest to problem sprzętowy gdyż problem pojawił sie po zainstalowaniu patha :) Całe szczęście ze mam naprawdę długiego skilla i natłok obowiązków które skutecznie odrywają mnie ostatnio od gry w EVE bo bym chyba kurwicy dostał ;)
--- Koniec cytatu ---
Używałeś tego programiku naprawiającego? Albo zrób reinstalkę - coś się mogło spieprzyć w czasie patchownia.
Jeśli chodzi o mnie, opcjonalny patch do opcjonalnego patch do patcha 1.1 chyba naprawił wszystkie problemy poza jednym - dlaczego jak klikam w czyjeś show info, to okienko zawsze:
- otwiera mi się na środku ekranu
- jest maksymalnie ściśnięte na wysokość, więc muszę je rozciągać
- focus jest na tabie "notes" (powszechnie uważany za najprzydatniejszy).
Jonas:
Oj wszystkich niestety nie naprawił. Choć z różnych źródeł wychodzi, że bugi występują u jednych, a u innych wszystko jest w porządku, więc trudno powiedzieć.
W każdym razie u mnie:
- przewijanie listy produktów PI w reaktorze powoduje przybliżanie widoku planety (robi się zoom) - a pisali, że to naprawili
- niektóre okna na siłę nadal otwierają się w lewym górnym roku, choćbym nie wiem ile razy przeciągał je na właściwą pozycję
- blokada opcji "nieruszalnych" okien, które zostały przypięte - mimo tego, że opcję mam odznaczoną, okien ruszyć/resizować się nie da. Muszę włączyć tą opcję i wyłączyć ponownie, wtedy wszystko działa
- automatyczne fitowanie shipów raz działa raz nie - wsadza 2-3 moduły i koniec
- od czasu do czasu nie da się wystrzelić ładunku z LaunchPada na planecie
Czekam na opcjonalnego patcha do opcjonalnego patcha do opcjonalnego patcha do patcha Tyrannis 1.1 ;)
Aha zapomniałbym... czy lag przy bitce 200 statków to normalne? ;)
sc0rp:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Październik 06, 2010, 12:27:52 ---Aha zapomniałbym... czy lag przy bitce 200 statków to normalne? ;)
--- Koniec cytatu ---
Nope, ale potwierdzam u mnie tez to wystepuje przy 150 osobach guny sie wieszaly, a co jeszcze ciekawsze FPS mi spadl do poziomu 2-3, co wczesniej mi sie nigdy nie zdarzylo mimo ze uczestniczylem w bitkach sporo wiekszych zawsze bylo 30+ FPS.
A ja mam jeszcze 2 bugi:
1. show info na kogos z locala (a nie z linka) powoduje automatyczne zamkniecie evki
2. wrocila moja zmora automatycznego voice on na alliance
Ponawiam pytanie czy ktos wie jak zainstalowac te opcjonalne patche jak sie wczesniej odrzucilo zapytanie evki o instalacje
Calix:
--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 06, 2010, 13:31:20 ---2. wrocila moja zmora automatycznego voice on na alliance
--- Koniec cytatu ---
Zdaje się można to wyłączyć w ustawieniach Sound&Chat w menu Eve.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej