Eve Online > Incursions
Sansha carrier?
sc0rp:
--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 21, 2010, 13:22:28 --- To ma być wisienka na torcie a nie flota frkacyjnych SC za pół roku tak jak Albi pisze.
--- Koniec cytatu ---
jesli bedzie tak jak piszesz to ubija kolejny zaj.... pomysl bo w eve death penalty jest zbyt duze zeby go ryzykowac. Nie zastanowiles sie czemu ludzie nie lataja freki czy utu? Dla przykladu jedyne freki ktore opuscily stacje to te w turnieju, utu genosow ktore ubito mialo 2 wcsy ( http://genos.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=7168704 ) - nie sadzisz chbya ze genosi standardowo pakuja 2 wcsy na swoje shipy.
Eve to nie jest wow gdzie jak wyfarmisz sobie legendary to uzywasz do konca swiata i o jeden dzien dluzej, a nie trzymasz na stacji i sobie podziwiasz.
Doom:
I właśnie to jest piękne w tym że to supercarier a nie carier. Tego nikt nie zapuszkuje na stacji w high seku żeby wkużać ludzi screenami typu "ja mam a wy nie, patrzcie i płaczcie" :D
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 21, 2010, 13:33:19 ---I właśnie to jest piękne w tym że to supercarier a nie carier. Tego nikt nie zapuszkuje na stacji w high seku żeby wkużać ludzi screenami typu "ja mam a wy nie, patrzcie i płaczcie" :D
--- Koniec cytatu ---
Wiec jesli cena odstraszy potencjalnego kupca aby uzywac go we flotach widzisz chodz jeden powod aby mial go zakupic i zalockowac sobie chara ktorym nigdzie nie polecisz? Pomijam obrzydliwie bogate postacie i rosjan ktorzy maja full reimbursment(bo tych cena nie odstraszy), mowie o zwyklych pilotach sc.
Doom:
"Zwykli" piloci supercarirów mają je od corpa / ally na określonych warunkach, albo mają je bo ich na to stać
Pol Kent:
--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 21, 2010, 13:30:02 ---jesli bedzie tak jak piszesz to ubija kolejny zaj.... pomysl bo w eve death penalty jest zbyt duze zeby go ryzykowac. Nie zastanowiles sie czemu ludzie nie lataja freki czy utu? Dla przykladu jedyne freki ktore opuscily stacje to te w turnieju, utu genosow ktore ubito mialo 2 wcsy ( http://genos.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=7168704 ) - nie sadzisz chbya ze genosi standardowo pakuja 2 wcsy na swoje shipy.
Eve to nie jest wow gdzie jak wyfarmisz sobie legendary to uzywasz do konca swiata i o jeden dzien dluzej, a nie trzymasz na stacji i sobie podziwiasz.
--- Koniec cytatu ---
Dark jak rozumiem, że Tobie już się oczy świeca na samą myśl o takiej raciarce, na którą BPC chciałbyś zdobyć w ciągu 3 dni, bijąc solo raty godzinkę dziennie ale to nie ma być nowa uber raciarka.
Spójrz na to z szerszej perspektywy, są 2 opcje. Pierwsza ten ship nie będzie niczym szczególnym, będzie się róznił grafiką i parametrami o 5-10% wtedy ok, niech sobie go będzie tyle, żeby hotdropy PL za rok składały się tylko z tych capsli. Ale jesli to będzie wypasiony ship, takie półtora NYXa np. to nie przesadzaj. Ma być rzadkość i koniec. Chyba słabo czytasz to co pisał Albo a do czego CCP się przyznało jesli chodzi o Tytexy - miało być KILKA w grze. Jest...stado...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej