Eve Online > Incursions

Zapowiedź nowego dodatku - dyskusja

<< < (15/57) > >>

Racjel:
incursion dungeon mass test! Runda pierwsza - http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=804

eX:
Przeczytałem sobie devbloga na temat nowego kreatora avatarów i jedna rzecz mnie zastanowiła:

--- Cytuj ---"Do I have to recreate my character when I log on?

Since all of the old character assets will be deprecated, you will need to recreate your avatar if you don‘t want to look like a silhouette. You will not be forced to do so the minute you log in, however. There will be a grace period where players can be logged in with characters that have not yet been updated. The duration of that grace period has not been finalized."
--- Koniec cytatu ---

Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest "old character", jakie assetsy i w jakim sensie "deprecated" ?

SokoleOko:
To znaczy, że wszystkie dane dotyczące wyglądu Twojego avatara zostaną usunięte po zakończeniu okresu przejściowego (nie jest podana długość trwania tego okresu). Jeśli do tego czasu nie zrobisz sobie "nowej gęby", będziesz widoczny dla innych jako jakiś tam default.

Khobba:
jako zarys (sylwetka) postaci.

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 12, 2010, 09:14:21 ---To znaczy, że wszystkie dane dotyczące wyglądu Twojego avatara zostaną usunięte po zakończeniu okresu przejściowego (nie jest podana długość trwania tego okresu).
--- Koniec cytatu ---

Do wydania incarny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej