Eve Online > Incursions

Zapowiedź nowego dodatku - dyskusja

<< < (13/57) > >>

Dormio:
Bo klikanie pomimo, że nudne zajmuje kilka minut, a w ten sposób zarobisz na waciki... a drobni ciułacze bardzo dużo wacików zużywają  ;) :P

Ellaine:
Bo to nowe było i każdy chciał sprawdzić. Znaczna część spróbowała i dała sobie spokój.

Kara Mon:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Październik 05, 2010, 14:40:23 ---

A tak nawiasem rzecz biorąc, dlaczego ludzie biorą się za robienie czegoś (PI) co jest tak diabelnie nudne, mało dochodowe i w ogóle do bani, skoro jest tyle ciekawszych i bardziej zajmujących rzeczy do robienia (zarabiania)? Chyba tylko po to, żeby sobie później pomarudzić na forum, bo innego wytłumaczenia nie widzę.

--- Koniec cytatu ---

15 minut dziennie, na koniec miesiaca 500m fakt to drobne na waciki ale alt ktory ma za zadanie latanie  indykiem(transportem/frachtem etc) z punktu a do punktu Jita sam sie utryzmuje i jeszcze cos zostajew. Dla mnie bomba a do Jita i tak lece i tak teraz przynajmniej w obie storny wioze pelne cargo  :P

Ellaine:
Mi się odechciewa PI jak patrzę na pay per click. Mam taką kopalnię, ciągnie ona jakieś 80-100k gruzu w ciągu 23 godzin, ten gruz kosztuje tak mniej więcej ze 3 isk... Wykonuję 2 double clicki żeby zarobić 300k? To jest 75k za uderzenie w klawisz myszki. Mógłbym trochę poprawić dochodowość tej imprezy ustawiając cykle 3-dniowe ale korzyść jest bardzo niewielka.

Dla porównania - rata za milion na anomalce zabijam jednym naciśnięciem F1, a w przypadku Istara - trzema kliknięciami zabijam cały spawn (około 5-15 milionów). W handlu - 5 kliknięciami przerzucam paczkę potrzebnego modułu która zarabia mi jakieś 5-50 milionów.
Summa summarum - PI się nie opłaca ale będzie się opłacało jak będzie jeden ekstraktor do odpalenia.

Oxylan:
Nowy Dev blog na temat nowego kreatora postaci.

http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=803

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej