Eve Online > NoobGarten

Faction Warfare

<< < (6/7) > >>

Doom:

--- Cytat: Dec Apilatour w Sierpnia 20, 2010, 13:59:33 ---Nie za bardzo rozumiem w czym mogą przeszkadzać strzelające npce swojej frakcji z odrabianiem standu na misjach l4, z kimś z twojego korpa.

--- Koniec cytatu ---
Hmm mówimy o nabijaniu standa do agentów milicyjnych czy normalnym? W drugim przypadku wiedz że stand z misji storyline nie jest dzielony na memberów floty, a zwykli agenci nie gadają z tobą jak twój efektywny faction standing jest -2 lub mniej - sprawdzone empirycznie do agenta i korpa miałem stand 10, niestety misją l5 nasrałem sobie u ich frakcji na odrobinę poniżej i już zapomnieli że mnie znają. Jak jest z milicyjnymi nie wiem, ale jeżeli ich jedyne odróżnienie od zwykłych to to co podałeś w pierwszym poście to tak również powinno byc z nimi

Ponadto jesli to noob garten wydaje mi się (ale tylko wydaje) że nalezy ostrzec młodsszych graczy przed tym że z jakiegos powodu piraci (gracze) lubią sie bawić w ONZ czy inny KFOR i wpaść na milicyjną bitkę grzejąc do obu stron. Generalnie lubią strzelać do milicjantów

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 20, 2010, 14:26:10 ---czyli majac wyskilowane caldari najlepiej wstapic do policji galente? (caldari ma najnizsze resy na kinetic i bije z kinetica)

czy ma to znaczenie w jakiej policji sie jest tzn. ze np. polcja caldari jest mocno gnebiona przez policje galente etc.?

--- Koniec cytatu ---
Ostatni raz kiedy tematem się interesowałem to milicja caldari zgnoiła gejowy odpowiednik do tego stopnia że prawie wszyscy od nich uciekli pod sktrzydła matarów lub odpuścili sobie walki frakcyjne

Dec Apilatour:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 20, 2010, 14:26:10 ---czyli majac wyskilowane caldari najlepiej wstapic do policji galente? (caldari ma najnizsze resy na kinetic i bije z kinetica)

czy ma to znaczenie w jakiej policji sie jest tzn. ze np. polcja caldari jest mocno gnebiona przez policje galente etc.?

--- Koniec cytatu ---

nie wiem jak to wygląda u caldari-gallente, ale moim zdaniem wystarczy wyskilowac sobie szipa walącego odpowiednim rodzajem amo, na amarów np thermale,

jesli chodzi o obecna sytuacje to już to kiedyś napisałem że matarzy dostają ostro po dupie, auga dom wielu korpów matarskich, jest oblegana prawie codziennie,  amarów jest więcej są lepiej zorganizowani, przeważnie w każdej większej bitce dostajemy po dupie, z tego co zdązyłem zauważyć dwa główne korpy core impulse, ze swoimi capsami i cholera wie czym, i corpse collection, no i są rpegowcy z fisrt pretorian guard, którzy bawią się w zmiany statusów occupancy, i swoją droga nieźle im to idzie.

--- Cytat: Doom w Sierpnia 20, 2010, 14:28:06 ---Hmm mówimy o nabijaniu standa do agentów milicyjnych czy normalnym? W drugim przypadku wiedz że stand z misji storyline nie jest dzielony na memberów floty, a zwykli agenci nie gadają z tobą jak twój efektywny faction standing jest -2 lub mniej - sprawdzone empirycznie do agenta i korpa miałem stand 10, niestety misją l5 nasrałem sobie u ich frakcji na odrobinę poniżej i już zapomnieli że mnie znają. Jak jest z milicyjnymi nie wiem, ale jeżeli ich jedyne odróżnienie od zwykłych to to co podałeś w pierwszym poście to tak również powinno byc z nimi
--- Koniec cytatu ---

no myślałem że mówimy o misjach frakcyjnych, tu stand idzie do góry też sprawdzone empirycznie, być może dlatego nie ma storylineów Factional warfare missions do otherwise function as normal missions. Pilots will receive standings increase, loyalty points and ISK for completing them. przetłumaczyłem to na podstawie tego tekstu. Nie jest przypadkiem tak że na zwykłych misjach stand idzie do góry tylko że bardzo wolno?

--- Cytat: Doom w Sierpnia 20, 2010, 14:28:06 ---
Ponadto jesli to noob garten wydaje mi się (ale tylko wydaje) że nalezy ostrzec młodsszych graczy przed tym że z jakiegos powodu piraci (gracze) lubią sie bawić w ONZ czy inny KFOR i wpaść na milicyjną bitkę grzejąc do obu stron. Generalnie lubią strzelać do milicjantówOstatni raz kiedy tematem się interesowałem to milicja caldari zgnoiła gejowy odpowiednik do tego stopnia że prawie wszyscy od nich uciekli pod sktrzydła matarów lub odpuścili sobie walki frakcyjne

--- Koniec cytatu ---

Myślałem że to oczywiste że są tu piraci ,to jest low. Faktem jest że jest tu ich sporo, i lubią sobie postrzelać do milicjantów, ale milicjancj nie stoją z założonymi łapami, też sobie do nich strzelamy ;], a i warto dodać, że wstępując do milicji matarskiej można sobie załatwić dodatnie standy z paroma alliancami które bawią się w rp po stronie matarskiej, mówie tu o star fraction, electus matari, i ushra khan, (ten ostanit zmienił teraz nazwę), te star fraction i em, często latają we flotkach milicyjncyh. NIe wiem jak to jest w innych milicjach ale myśle że jest podobnie i każda milicja ma swoich "starszych braci" w 0.0

Doom:

--- Cytuj ---no myślałem że mówimy o misjach frakcyjnych, tu stand idzie do góry też sprawdzone empirycznie, być może dlatego nie ma storylineów Factional warfare missions do otherwise function as normal missions. Pilots will receive standings increase, loyalty points and ISK for completing them. przetłumaczyłem to na podstawie tego tekstu. Nie jest przypadkiem tak że na zwykłych misjach stand idzie do góry tylko że bardzo wolno?
--- Koniec cytatu ---
Tylko standing do agenta i corpa, od podnoszenia standingu do frakcji s a tylko important storyline. Zdanie które tłumaczyłeś wyglada na poprawne, ponieważ stand frakcyjny to coś na tyle specjalnego że zwykle jest zaznaczane że to o niego chodzi, a standing do korporacji i agentów milicyjnych przecież rośnie prawda?

Dec Apilatour:
Myślałem że automatycznie podnosi się stand do frakcji w miarę jak podnosimy sobie go do korporacji która znajduje się w danej frakcji,  niezależnie czy jest to milicja czy nie, widocznie się myliłem.

Kara Mon:
Przed Tyrranisem rosl stand frakcji bankowo za misje FW , mam 7.96 ktore przestalo rosnac po wyjsciu Tyrana (chyba ze taki limit jest do frakcji, tego nie wiem :p )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej