Eve Online > NoobGarten
Faction Warfare
Azbuga:
misje dla milicji takie są, rodzaje jakie spotkałem to:
zabić 1 bsa
zabic 1 strukturę
zabić kilka industriali.
Dec Apilatour:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 20, 2010, 13:09:54 ---dzieki a ile LP jest za taka misje jak pokazales linka, mam wrazenie ze robiles to w vagasie, a np. muninn snipe albo rapier long range myslisz ze sie nadadza?
--- Koniec cytatu ---
misje l4 przy odpowiednich wysokich skillach wychodzą nawet do 23k lp, ale średnio na secik 5 misji agentów o najwyższym quality wychodzi mi coś koło 15-18k lp za misje, co do pozostałych rodzajów szipów, przyznam że nie mam zielonego pojęcia, nie spotkałem isię żeby ktokolwiek w nich latał, najczęściej ludzie latają w duecie speed tanker i dps, i przewaźnie jest to bomber,
--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 20, 2010, 13:22:22 ---To był blitz misji, prawda? W sensie: trzeba było ubić tylko ten jeden ship?
A leje się tylko jeden rodzaj przeciwników? Czyli np. Matarzy zawsze mają misje przeciw amarrskim statkom?
--- Koniec cytatu ---
tak najwygodniej je blitzować, zwłaszcza przed paczem kiedy to "system" wybierał misje w najbardziej niebezpiecznych systemach, teraz można pobawić się w zbieranie blaszek ale przyznam że szkoda zachodu, co do drugiego pytania bedąc w milicji matarskiej lejesz amarów, i tylko amarów. w galentyjskiej tylko pacynki.
--- Cytat: Doom w Sierpnia 20, 2010, 13:21:16 ---Chodziło mi o faction standing. Czy samo to że należę do milicji danej frakcji daje mi ułaskawienie i npc tej frakcji nie prują do mnie mimo standa -5 i mniej?
--- Koniec cytatu ---
niestety nie
Doom:
Więc odrabianie faction standa pozostaje w formie jaką opisałem?
Dec Apilatour:
Nie za bardzo rozumiem w czym mogą przeszkadzać strzelające npce swojej frakcji z odrabianiem standu na misjach l4, z kimś z twojego korpa.
edit:
W low seku imperial navy się nie pojawia, dopiero po wlocie do hajseku biją nas raty i tym mocniej im wyższy poziom systemu,
w low można wlecieć jedynie na misje robioną przez wroga, wtedy jesli nie ma się odpowiedniego standu bedą do nas też walić,
sc0rp:
czyli majac wyskilowane caldari najlepiej wstapic do policji galente? (caldari ma najnizsze resy na kinetic i bije z kinetica)
czy ma to znaczenie w jakiej policji sie jest tzn. ze np. polcja caldari jest mocno gnebiona przez policje galente etc.?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej