Eve Online > NoobGarten
Faction Warfare
sc0rp:
A ja chcialem zapytac jak te misje FW wygladaja, czy to cos takiego jak L4 albo jak Cosmosowe czy cos innego? Np. sa bounty na ratach, ciekawy loot w ratach czy jak to wyglada?
Dec Apilatour:
tak jak pisałem misje są typu kill, na misjach bije się frakacyjne beesy, indyki, albo trzeba ubić jakąś strukture, , http://www.youtube.com/watch?v=-NmWjdn156s, z misji nie ma bounty, wypadają tylko blaszki, można je zbierać, ale najbardziej intratne są same lpeki, które wymienia się na frakcyjny sprzęt, jest on dużo tańszy w sklepie dla milicjantów niż dla pozostałych graczy ( frakcyjny bees 150k Lp), problem tylko taki że podczas robienia misji pojawia beacon twojej misji i każdy tam może wwarpować no i oczywiście to low sek
sc0rp:
dzieki a ile LP jest za taka misje jak pokazales linka, mam wrazenie ze robiles to w vagasie, a np. muninn snipe albo rapier long range myslisz ze sie nadadza?
Doom:
Chodziło mi o faction standing. Czy samo to że należę do milicji danej frakcji daje mi ułaskawienie i npc tej frakcji nie prują do mnie mimo standa -5 i mniej?
SokoleOko:
To był blitz misji, prawda? W sensie: trzeba było ubić tylko ten jeden ship?
A leje się tylko jeden rodzaj przeciwników? Czyli np. Matarzy zawsze mają misje przeciw amarrskim statkom?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej