Eve Online > NoobGarten
Faction Warfare
Doom:
Misje level 1 u agentów z quality 0 i mniejszym tak długo jak nie podbijesz efektywnego standingu dla frakcji do poziomu wyższego niż -2 (wtedy wyżsi agenci przypomną sobie że cię znają, lub ewentualnie zechcą poznać) no i nie spotkałem jeszcze masochisty który by celowo zapaskudził sobie standing żeby sprawdzić czy te story dostawane za misje od tak shitowych agentów działają. Dla przypomnienia kiedyś -8 do frakcji i mniej było sciezka bez powrotu, teraz niby misje dostajesz zawsze...
Dec Apilatour:
najprościej to zapisać się do jakiejś korporacji nienpcowej w milicji , i natrzaskać z jakąś dobrą duszą parę l4
Doom:
Pisałeś zdaje mi się że w FW misjach storaków brak. To jak ten stand przyrasta?
naye666:
Z wykonywaniem misji FW ;) i zdobywaniem "plexów".
A tak btw potwierdzone to z tym, że stand nie spada jak misji nie wykonasz? bo mi sie wydaje , że to zupełnie tak samo jak w tych wszystkich misjach co jak nie zrobisz to sorka, ale stand leci na łeb na szyje, no chyba, że coś zmienili ale to chyba bardzo nie dawno.
Dec Apilatour:
--- Cytat: Doom w Sierpnia 20, 2010, 12:03:49 ---Pisałeś zdaje mi się że w FW misjach storaków brak. To jak ten stand przyrasta?
--- Koniec cytatu ---
robienie misji tak jak mowi naye666 daje sporo standa do npcwych korporacji należacych do milicji, i moim zdaniem jest to najefektywniesze rozwiązanie, tak czy siak da się spokojnie odzyskać standa, sprawdzaliśmy to, (mamy parę przechszt w korpie ;]),
--- Cytat: naye666 w Sierpnia 20, 2010, 12:12:12 ---Z wykonywaniem misji FW ;) i zdobywaniem "plexów".
A tak btw potwierdzone to z tym, że stand nie spada jak misji nie wykonasz? bo mi sie wydaje , że to zupełnie tak samo jak w tych wszystkich misjach co jak nie zrobisz to sorka, ale stand leci na łeb na szyje,
--- Koniec cytatu ---
, stand leci jak odrzucisz misje, i to za drugim razem w przeciągu czterech godzin od pobrania pierwszej, jesli natomiast weźmiesz misje i jej nie wykonasz to nie traci się standu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej