Eve Online > NoobGarten

podstawowe pytania

<< < (19/38) > >>

Goomich:
Tak, Cerebral accelerator działa tylko do 35 dnia życia danego toona, tak więc już teraz zostało ci tylko 3 tygodnie.

semmac:
Kolejne pytania :) :
Ostatnio po zalogowaniu dostałem komunika o dodatkowych "skill points". Ucieszyłem się i przyspieszyłem
traning. Skąd te dodatkowe punkty się wzięły i jak mogę ich więcej zdobyć, żeby dowolnie je alokować??

Płatności dokonałem przez paypal, w styczniu kończy mi się konto, ale w opcjach konta nie widzę możliwości
dokonania kolejnego przelewu. Jedynie możliwość zmiany formy płatności (za którą chyba dodatkowo obciążają). Jakaś rada??

Czy "mining drone" może być pozostawiona sama sobie,np. ja dokuję na stacji a po jakimś czasie odbieram urobek?

Goomich:

--- Cytat: semmac w Grudnia 19, 2010, 11:57:19 ---Ostatnio po zalogowaniu dostałem komunika o dodatkowych "skill points". Ucieszyłem się i przyspieszyłem
traning. Skąd te dodatkowe punkty się wzięły i jak mogę ich więcej zdobyć, żeby dowolnie je alokować??
--- Koniec cytatu ---

CCP skasowało skille z grupy learning.

--- Cytat: semmac w Grudnia 19, 2010, 11:57:19 ---i jak mogę ich więcej zdobyć, żeby dowolnie je alokować??
--- Koniec cytatu ---

Musisz skillować to co w przyszłości skasują, ewentualnie modlić się o to, zeby padł im serwer na kilka dni, to w ramach rekompensaty, dadzą wszystkim trochę SP.

--- Cytat: semmac w Grudnia 19, 2010, 11:57:19 ---Czy "mining drone" może być pozostawiona sama sobie,np. ja dokuję na stacji a po jakimś czasie odbieram urobek?

--- Koniec cytatu ---

Nie, musisz cały czas być na gridzie, jeśli odlecisz, dronka przestanie działać, a jeśli zadokujesz, wylogujesz się, lub wyskoczysz do innego systemu, przestanie być twoją własnością.

NeX:

--- Cytat: semmac w Grudnia 19, 2010, 11:57:19 ---Płatności dokonałem przez paypal, w styczniu kończy mi się konto, ale w opcjach konta nie widzę możliwości
dokonania kolejnego przelewu. Jedynie możliwość zmiany formy płatności (za którą chyba dodatkowo obciążają). Jakaś rada??

--- Koniec cytatu ---

O ile nic się nie zmieniło, a raczej ze względów tech/formalnych - nie, to:

Jedyną regularną płatnością jest abonament obciążający kartę kredytową, lub akceptowaną debetową. Jest on ściągany automatycznie tak długo, aż albo zamkniesz abonament, albo zabraknie gotówki na karcie.

Wszelkie inne formy płatności są jednorazowe i musisz ich dokonywać we własnym zakresie. Powinieneś jednak na tydzień przed terminem płatności dostać od CCP emaila z przypomnieniem o konieczności dokonania jakiejś opłaty.

semmac:

--- Cytat: Mona X w Grudnia 19, 2010, 12:02:53 ---CCP skasowało skille z grupy learning.

Musisz skillować to co w przyszłości skasują, ewentualnie modlić się o to, zeby padł im serwer na kilka dni, to w ramach rekompensaty, dadzą wszystkim trochę SP.
....

--- Koniec cytatu ---
A czemu skasowali, no i skąd mam wiedzieć co w przyszłości będą kasować??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej