Eve Online > NoobGarten
podstawowe pytania
Goomich:
W górnym lewym rogu powinieneś mieć "current location", pod spodem biały trójkąt i nazwę systemu. Łapiesz trójkąta i wciągasz na czata.
semmac:
--- Cytat: Mona X w Listopada 14, 2010, 14:34:21 ---W górnym lewym rogu powinieneś mieć "current location", pod spodem biały trójkąt i nazwę systemu. Łapiesz trójkąta i wciągasz na czata.
--- Koniec cytatu ---
To znam od dawna, ale:
1. co z lokalizacją którą mam zapisaną a jeszcze tam nie jestem? Chodzi o to żeby nie czekać na kogoś
2. ten trójkącik pokazuje chyba tylko system w którym się jest, a nie dokładną lokalizację.
Gaavrin:
Żeby trafił na misję na której jesteś musisz stworzyć z nim flotę i być na tej misji. Wtedy kolega będzie mógł warpnąć na ciebie. Inny sposób, to zrobienie bmki (bookmark) będąc na misji i przekazanie jej koledze kontraktem/tradem na stacji/wyrzuceniem jej w przestrzeni do kontenera.
Conanus:
Witam
Po 14 dniach triala zdecydowałem się zacząć grę "na poważnie".
W związku z tym chcę założyć trial 21-dniowy i go aktywować.
I tutaj moje pytanie: Czy ta oferta jest dobra i wszystko z nią ok?
http://www.gamecards.eu/games/good/342
Bo jest atrakcyjniejsza cenowo niż aktywacja poprzez stronę EVE a niechciałbym się w jakieś "bagno" wpakować i kasę stracić.
Pozdrawiam
Doom:
Jeśli się nie mylę jest to najnowsza edycja pudełkowa, okablowanie ma jakiś ogranicznik po którym staje sie bezuzyteczne. Z regóły tego typu kartami nie można również przedłuzyć juz istniejącego konta, oraz nie jest to akceptowane jako spełnienie body program invite. Ale generalnie jest to edycja legalna
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej