Eve Online > NoobGarten

podstawowe pytania

<< < (17/38) > >>

Doom:
Anchorowałeś go?
Jesli nie każdy mógł go zwinąć

semmac:

--- Cytat: Doom w Października 19, 2010, 18:06:57 ---Anchorowałeś go?
Jesli nie każdy mógł go zwinąć

--- Koniec cytatu ---
Wyskilowane miałęm wcześniej. Więc o co biega (co się z nim mogło stać)?

Dux:
Secure kontener jak wywalisz w kosmos musisz go najpierw zanchorować (opcja anchore czy jakoś tak po prawokliku). Dopiero wtedy możesz ustawić hasło. Jak hasło ustawisz wcześniej to nie zadziała. Jak nie zanchorujesz kontenera to i zabrać go każdy może. A da sie to zanchorować w odległości nie mniejszej niż 5000m od jakiegoś śmiecia wiszącego w kosmosie (skałka, inna puszka, wrak). Poza tym nie używany kontener znika po jakimś czasie (bodajże miesiąc).

semmac:

--- Cytat: Dux w Października 19, 2010, 18:49:36 ---Secure kontener jak wywalisz w kosmos musisz go najpierw zanchorować (opcja anchore czy jakoś tak po prawokliku).

--- Koniec cytatu ---
O tym nie widziałem-dzięki.
Chciałbym spróbować szczęścia z zaproszeniami do eve. Jest jakieś miejsce godne polecenia gdzie odsetek chętnych do wykupienia konta jest większy. Mamy na tym forum jakiś dział do zaproszeń?

semmac:
Witam, w jaki sposób do okna chata wklejić takie rzeczy jak lokalizacja kontenera, albo lokalizacja misji (deadspace)?
Pytam, bo poprosiłem kogoś o pomoc w misji  i nie wiem jak ma trafić w to samo miejsce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej