Eve Online > NoobGarten
podstawowe pytania
semmac:
--- Cytat: Doom w Października 07, 2010, 15:48:23 ---Bounty jest za wyjęcie kolesia z poda (zostają zwłoki ;) ). A czemu dajesz mu kase? Bo jak uzna że skarbonce jest dość kasy na wypłate to robi jump clona w czyste (niezadrutowane) ciało, wydokowuje, altem sam siebie poduje i z alta przelewa kasę na maina
--- Koniec cytatu ---
Nie zrozumiałem :)
Mogę prosić po ludzkiemu ? :)
Dormio:
Rozwalasz POD = dostajesz kasę.
Jeśli on sam sobie rozwali POD = dostanie kasę. Do samodzielnego rozwalenia PODa potrzebuje drugiego konta z charem, tzw. alta. Jeżeli ma dobrego kumpla to może również jego poprosić o "pomoc", a kasą się dzielą.
semmac:
Wszystko jasne :) A co z tymi gośćmi którzy latają złomem wokół stacji z dużym bounty??
Khobba:
--- Cytat: semmac w Października 07, 2010, 18:17:37 ---Wszystko jasne :) A co z tymi gośćmi którzy latają złomem wokół stacji z dużym bounty??
--- Koniec cytatu ---
jeśli w hisecu to nic.
Duże bounty nie oznacza, że możesz go bezkarnie rozwalić. tj. pewnie nawet jak mu rozwalisz ship, to zanim weźmiesz się za jajko, doleci concord i zrobi Ci kuku. Oczywiście w kilka smartbombujących statków dałoby się i ten problem rozwiązać, ale raczej skórka nie jest warta wyprawki.
semmac:
Zniknął mi zabezpieczony hasłem "giant secure container". Ktoś go rozwalił (po co?), czy może mają jakiś okres trwałości? No bo przecież nikt go nie otworzy (chyba) ???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej