Eve Online > NoobGarten
podstawowe pytania
Kareem:
--- Cytat: semmac w Września 26, 2010, 13:12:26 ---2. podstawy tutorialowe mam zaliczone, a z tego co wyczytałem w regulaminie akademii to szkolenie zaczyna się chyba ponownie od podstaw.
Ktoś mnie uświadomi w tym wzlędzie?
--- Koniec cytatu ---
Trial nauczy Cię tylko co kliknąć aby lecieć do przodu, albo użyć działka. Nie nauczy Cię np jak skanować, co oznaczają rozkazy FC czy jak najefektywniej fitować statki, a to jest wiedza stworzona przez graczy i w trialu jej nie ma. Co jak co, ale EVE jest typem gry gdzie większość contentu tworzą jednak gracze, a nie developerzy.
semmac:
Mam pytanie o płatności:
Chciałbym zapłacić z PAYPAL ale ze strony eve kieruje mnie na stronę PAYPAL-a dotyczącą płatności karta kredytową co mi nie pasuje. Jest na oficjalnej stronie gdzieś numer konta na przelewy?
Xarthias:
Może masz niewystarczające środki na koncie paypala?
Wtedy, jeśli nie masz przypisanej do pp karty kredytowej, tak się właśnie robi.
semmac:
Czy jest gdzieś strona dla chcących zająć się handlem? Dokładnie chodzi mi o aktualne wykazy
(coś w stylu notowań giełdowych) co i gdzie w danej chwili kosztuje. Oczywiście zdaję sobie
sprawę, że handel aż tak prosty nie jest bo dochodzi kilka dodatkowych zmiennych, ale
na początek...
Doom:
http://www.eve-central.com/home/market.html
ale stronka ma swoje wady/ najważniejszą jest to że bazedanych uzupełniają gracze stąd czasem dane tam nie odzwierciedlaja stanu faktycznego i z regułu maja kilka godzin opuźnienia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej