Eve Online > NoobGarten

podstawowe pytania

<< < (10/38) > >>

semmac:
Pojawiło się kilka terminów których jeszcze nie zajarzyłem:

"Poza tym dopóki nie wbijesz 1,6m sp czas skillowania jest skrócony o połowę. Potem jest wolniej."

1,6m - 1,6 miliona kasy??

Co to jest wystawianie kanek pod stacją i canflipping?

O inne rzeczy nie pytam, bo jeszcze nie doszedłem tak daleko w grze :)

Doom:
Chodzi o skill pointy. Skile kiedy sie ich uczysz gromadza Ci je. Kiedy ich łaczna suma na wszystkich skilach przekroczy 1,6kk (1,6 miliona) wtedy tracisz bonus jaki mas od rozpoczęcia rozgrywki. Bonus polega na tym że punkty przyrastają dwa razy szybciej

kanek = jetison continer, zazwyczaj bezczelnie podpisany w stylu "free stuff for nwebi", jak jest niebieski to jest to prawda, jak żółty wyjeciez niego czekokolwiek = odstrzał przez kolesia który towystawił i to na warunkach w których concord nie raczy interweniować

canfliping sprowadza sie w sumie do tego samego - kopiesz, podlatuje gnojek i zwija ci jetisona, jak nie zaczniesz strzelać od razu bo teoretycznie możesz to czasem wyrzucą twoją rudę w swoim kontenerze żebyś ją sobie zabrał a oni wtedy Ciebie jako złodzieja...

semmac:
Kolejne pytanie:
Nie mogę trenować minimatar industrial" bo wyskakuje mi komunikat o ograniczeniach triala i rejestracji konta. Rozumiem, że przez rejestrację mają na myśli opłatę?
Jeśli tak to jak tu zarobić, zdobyć skile i sprzęt jeśli nie wiadomo przy czym wyskoczy znowu taki komunikat.
I tak zamierzam wykupić konto no ale...

Mac Dercad:
Skille wymagające pełnego konta mają w opisie ze "Cannot be trained on a trial account".
Generalnie statkami większymi niż krążownik na trialu nie polatasz.

Doom:
Dodam że misje tutorialowe zrobione są tak żeby mozna je było wykonać na trialu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej