Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pure Blind

<< < (15/18) > >>

Yogos:
Dark, Atlas miał capsy i był zdolny do ataku i obrony. To pod niego wieszały się inne małe sojusze.
Ale potem zaczął sypać się od środka, ruscy zwęszyli krew i go hmmm zpecili  :P

Podejrzewam, że większość ludzi zakłada że Atlas się rozpadnie zaraz po ewakuacji swoich assetsów.

Nie zrozumcie mnie źle, dla mnie osobiście pet to nie jest określenie pejoratywne. Świat jest jaki jest, nikt nie rodzi się gigantem, gdzieś trzeba łapać doświadczenie. Jeśli ktoś chce pod skrzydłami duży - ok.

Mówicie, że postwiliście cap flote na gridzie , spoko. A mam pytanie - czy dowodził człowiek z TNT czy może jakiś pomocniczy FC z twardego jądra NC ?

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Frankie w Sierpnia 31, 2010, 13:07:44 ---Ja? Ty chyba masz jakis problem ze soba. Zapytałem się tylko dlaczego nie było was na bitwie na co dostałem odpowiedź, że mamy RL i spaliśmy. Bitwa zaczynała się o 21:30 więc taki wykręt ze poszliście spać raczej mało realny. Stąd moje stwierdzenie. Zamiast napisać wprost, że nie dotarło do nas info, albo że lubimy kerberzyć i nie walki nam po drodze albo cokolwiek innego, a nie ściemniać, że spac poszliście bo to, aż smiesznie brzmi. Mało ważna bitwa dlatego mieliście 650 ludzi w systemie?

--- Koniec cytatu ---

Nie wiedziałem, że bitwa była o 21:30 zasugerowałem się czasem z kb które były wklejone w wątku. Tak czy owak ja  dowiedziałem się o niej w pełni koło 1 w nocy z dotlana.  Uważam ten wątek za za zamknięty.
Jakby była ważna to by CTA ogłoszono a niczego takiego nie było. No i nie wiem czy mieliśmy 650 ludzi w systemie wydaje mi się że koloryzujesz. Ktoś tu pisał że liczby były wyrównane. Nie mogę na ten temat zbytnio dyskutować bo tam nawet nie byłem.

PS:  co do moonów to liczą się tylko technetium , których macie chyba 7-8 o ile dobrze pamiętam(Own sam ma 6techn i jakieś inne  inne r64 ). Pozostałe moony jak thulium i neodymium to śmieci są   ;) /
Jeden technetium może zastąpić 4-5 powyższych.

Straszny:
Frankie - rozmawianie z CBC o CTA/fleetbatlach itd jest jak wyrzucanie kozie że nie sprawdza się jako koń wyścigowy. To specyficzna korporacja bez żadnych nakazów i tam leci tylko czasem (bardzo czasem) ktoś na pvp. Kłócenie sie z nimi o duże walki jest bez sensu.

Sotharr:

--- Cytat: Frankie w Sierpnia 31, 2010, 12:47:22 ---I tak najbardziej podobają mi sie plany WI. że połączą się z FCON i razem będą mieć własny teren który odbiorą w Cloud Ring nam... trzeba im życzyć dużo szczęścia, bo bez wsparcia całego NC to ja ziszczenia tego planu im nie wróże.

--- Koniec cytatu ---

Nie WI. tylko ACME, czyli Looney Toons — pet, który znudził się właściwemu NC i dostał kopniaka, a teraz próbuje kuchennymi drzwiami wrócić na północ. ;D

--- Cytat: RifterDrifter ---I wonder how Evoke, Cry Havoc, Dead Terrorists and NcDOT are expecting to survive, being stuck right between the military Juggernauts of :IT Alliance: and whatever the trash in Pure Blind is calling themselves.
--- Koniec cytatu ---
:D:D

PS. Można wiedzieć, kiedy OWN pokaże swoją flotę superaków? Skoro zarabiają więcej od evoke/ncKROPKA, to ich flota musi być naprawdę pokaźna.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Sotharr w Sierpnia 31, 2010, 13:18:34 ---PS. Można wiedzieć, kiedy OWN pokaże swoją flotę superaków? Skoro zarabiają więcej od evoke/ncKROPKA, to ich flota musi być naprawdę pokaźna.

--- Koniec cytatu ---

Szukaj jej na anomalkach w dekklein  ;D. Jak masz jakieś wątpliwości do ich zarobków to sprawdź dotlana i porównaj ilość moonow.
Own ma 6 technetium co daje jakieś 25bil/mieś w sumie z  r64 pewnie kolo 30bil/mieś zarabiają.
Powerblok evokow ma 7 technetium w w CL i jeden chyba w fade. Przy czym porównujemy tutaj cały powerblock kontra jeden alians(own).

Co robią z iskami nie wiem. MY tu tracimy generalnie duzo statków więc jest co reimbrushować  ;) albo może fundują memberom plexy , trudno mi powiedzieć.

BTW Frankie ty nie wiesz chyba co oznacza prawdziwe CTA  w NC?? Prawdziwe CTA to było jak NC przymierzało sie do rekonkwisty w PB zleciało się do jednego systemu ponad 1200 osób  i zadokowało na stacji, było polecenie żeby wydokować i.... NC samo sobie noda wywaliło bez redow i jakiejkolwiek walki  ;D . Lagi było czuć w promieniu kilkunastu j a przez ponad 2h nieszczęśnicy co tam byli próbowali wrócić do gry w eve :(
Podejrzewam, że jakby E9 było bardzo ważne to by wrzucili tam taką ilość ludzi że wskakując nie załadowalibyście grida.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej