Eve Online > NoobGarten

Życie wśród piratów.

<< < (5/5)

Crux:
http://www.youtube.com/watch?v=K6O872NVBrk

Colonel:
swietne podsumowanie podstaw piratyki Panie Crux  ;)

Nitefish:
Ja, jako nie pirat powiem tak - jeśli chcesz się uczyć sam pvp to zrób jak Kane napisał. W low można sporo ubić latając cruzami czy nano hurkami (chciałbym je mieć...), a tak naprawdę wszystko zależy od Twojego nastawienia bo fajnie możesz poklepać innych i frytką.

Zarabianie kasy jako pirat - oni powiedzą Ci wszystko, tu nie przystoi zdradzać tajemnic ;)

Setupy shipów mocno zależą od stylu latania w corpie. Moim zdaniem zacznij od tych bezpieczniejszych (hurek) z czasem przechodząc na droższe ale z większym pier... i wypasem (patrz cynabal).
Tak czy siak sam po jakimś czasie się zorientujesz czym najbardziej lubisz latać i co ci leży najlepiej (wbrew pozorom to ważna rzecz).

Nie gromadź shipów przed dołączeniem do piratów/korpa w null - mój świat wywrócił się dość mocno do góry nogami jak tam dotarłem (akurat 0.0).

Korpy pirackie - znam tylko Voodoo - szacunek dla nich bo miałem okazję troszkę z nimi gościnnie latać. Bardzo miło, wiedzą co robią i emanują piractwem. W BUFU był przez jakiś czas Mariachii (z Voodoo) i muszę powiedzieć, że był z niego rasowy pvp'er/pirat/wykwalifikowany morderca .... więc chyba mogę ci polecić Voodoo jako idealne gniazdko polskiego piractwa ;)

Fly unsafe ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej